Koulukujan rivitalon remontti lähestyy

0

ORIPÄÄN kunnan omistaman Koulukujan A-rivitalon peruskorjaus saattaa alkaa helmi-maaliskuun vaihteessa.
Aihe oli esillä teknisessä lautakunnassa, joka linjasi työnjakoa Novidan ammattiopiston ja kunnan sopimuskumppaneiden kesken.
Kunnan puitesopimuskumppani Rakennustyö Mikko Kivilä ay hoitaa urakassa rakenteellisesti tärkeät rakennustyöt. Kunnan entiseltä lvi-töiden puitesopimuskumppanilta OK-Lvi Serviceltä puolestaan pyydetään tarkentava tarjous viemäröinneistä, ilmastointikanavista ja vesijohdoista.
Aiemmin on ollut tiedossa, että Novidan ammattiopiston opiskelijoita voi osallistua vuokrarivitalon remonttiin (LL 9.11.2021). Novida saa rakennusurakassa pieniä osakokonaisuuksia, kuten purkutöitä, levytyksiä, eristyksiä, sähkötöitä ja mahdollisesti saunojen panelointi- ja laudetöitä.
Kunta on varannut budjetissaan A-rivitalon remonttiin 150 000 euroa tälle vuodelle.
Koulukujalla sijaitsevien kunnan omistamien kahden vuokrarivitalon tilanne on ollut esillä jo pitkään niissä ilmenneiden kosteusvaurioiden ja remonttitarpeiden takia. B-rivitalo on tarkoitus remontoida myöhemmin ensi vuonna.