KTP kiri Bisonsin ohi viimeisellä neljänneksellä

0

Kauaa ei ehtinyt Bisons Loimaa edellistä rumaa tappiota märehtimään, kun joukkue matkasi jo perjantaina jatkamaan Korisliiga-kevättään. Kotkan Steveco Areenalta tuliaisina loppujen lopuksi ei sarjapisteitä saatu, mutta rutkasti parempi Bisons parketilla nähtiin.

 

Bisons joutui otteluun ilman Cortez Edwardsia ja Teemu Knihtistä. Molemmat ovat olleet iso osa Bisonsin pelaavaa kokoonpanoa tällä kaudella, joten selvää oli, että avainpelaajien kuorma nousee tässä ottelussa. Bisons aloitti ottelun terävästi Zach Copelandin (24p/7l/7s) johdolla, kun molemmat joukkueet haparoivat pallon kanssa eikä peli liiemmin kauniilta näyttänyt. Bisonsista kunnostautui korinteossa myös Zach Thomas, joka latoi taululle kovat tehot 28 pistettä ja 9 levypalloa.

 

Toinen jakso oli niin ikään tasaista vääntöä, eikä kumpikaan joukkue päässyt irtautumaan isoon johtoon. Pitkällä tauolla Karhuvuoressa lukemat olivat taululla tasan 41-41.

 

Bisons jaksoi vääntää vielä kolmannen jakson hyvin, mutta KTP:n 12-0 ”runi” neljännen jakson alkuun puuroutti Biisoni-laumaa. Kuten jo mainittu, avainpelaajien kasvaneet minuutit ja edellisen ottelun rasitus näkyi erityisesti ottelun viimeisellä neljänneksellä. KTP kairasi lopulta Remu Raitasen (23p/6l) johdolla tärkeän kotivoiton lukemin 96-88.

 

Bisons jatkaa kauttaan tiistaina 25.1. kun Loimaan liikuntahallille saapuu vierailemaan hyvää kautta pelaava Kouvolan Kouvot.