Massarokotukset, huh huh

0
Mielipiteet Loimaan Lehteen toimitus@loimaanlehti.fi

Lehdessä kirjoitettiin, että massarokotukset ovat Hirvihovissa. Yli kuusikymppiset etusijalla, joten se on minun juttuni. Mutta, mikä ihmeen massarokotus, pitääköhän olla varuillaan? Massarokotus, huh huh.

On varmaan paksu neula, koska tiedän, ei massaa ihan pillillä. Makkaratehtaallakin makkaramassaa painetaan putkella suoleen. Pitäisiköhän ottaa Buranaa jo mennessä? No, ei kai. Kai tämän tosimies kestää?

No, ei muuta kuin Hirvihoville ja jonosta vuorollaan piikille. Takki pois, kaulahuivi, villapaita ja vielä poolopaitakin ja niin oli olkapäätä riittävästi näkyvissä. Kaksi iloista hoitajaa valmiina tökkäämään, mutta mitä ihmettä, sama pieni, ohut neula ja en ehtinyt kasvoja kiristää, kun täti jo sanoi: ”no niin ja sitten kolme vuorokautta ilman hikijumppaa ja salin puolelle istumaan vartiksi”.

No, mikä ihmeen massarokotus se oli? Tarkoittiko ne lehdessä, ihmisiä jonossa? Ei siinä kyllä siinäkään massaa ollut? Ainakin näkyvissä oli vain reippaita ja vähän jäyhempiä tuttuja ja tuntemattomia, kaikilla oli nenä oviaukkoa kohti. Se siitä massarokotuksesta.

Timppa