Paras autoni ikinä – lähetä kuva ja muistelo menopelistäsi

0
Loimaalainen Matti Varjus voi olla sitä mieltä, että tämä on hänen paras menopelinsä ikinä. Acurasta kerrottiin Loimaan Lehdessä 2.9.2021.

Loimaan Lehti etsii nyt lukijoidensa ikimuistoisimpia kulkuvälineitä. Oliko se se ruuhkavuosien tila-auto, johon mahtui perheen lisäksi vaikka muuttokuorma vai juuri se itse tuunattu perinnevehje, jossa oli peltiä puoliväliin Poria?

Tai ehkä joku lukijoistamme omistaa parhaan menopelinsä ikinä juuri nyt, tälläkin hetkellä!

Oli kulkuväline mikä tahansa, niin lähetä lehteen kuva tai parikin 27. tammikuuta mennessä toimitus@loimaanlehti.fi-osoitteeseen. Julkaisemme kuvia ja tarinoita autoihin ja liikenteeseen liittyvässä teemalehdessämme helmikuun alussa.

Kerro viestissä lyhyesti, mikä tekee menopelistä parhaan ikinä juuri sinulle. Onko sillä oma persoona tai joku erinomainen, ehkä outokin ominaisuus? Vai paljon tehoja tai ylettömästi kauneutta?

Vai ehkä siihen liittyy joku tärkeä muisto elämän varrelta? Mukaan voitkin liittää myös pienen selostuksen, jos kulkineeseen liittyy esimerkiksi joku sattumus – vaikkapa auton leviäminen tielle matkalla vihkikirkkoon…

Liitä mukaan viestiin omat ja omistajan yhteystiedot ja kuvan ottajan tiedot. Kuvan olisi hyvä olla noin megan (1 Mt) kokoinen tiedosto, jotta sen saa painettua lehteen postimerkkiä isompana. Jos kuvia ei ole sähköisessä muodossa, ne voi lähettää lehteen myös kirjeellä: Loimaan Lehti, Käsityöläiskatu 10, 32200 Loimaa.

Paras menopelini ikinä! Lähetä kuva ja pieni selostus yhteisestä tarinastanne lehteen 27.1. mennessä: toimitus@loimaanlehti.fi tai Loimaan Lehti, Käsityöläiskatu 10, 32200 Loimaa.