LOIMAA Vesihoviin pääsee jälleen uimaan ja Loimaan kaupungin kuntosalitkin ovat jälleen pääsääntöisesti auki. Joitakin poikkeuksia ja rajoituksia kuitenkin on.
Loimaan kaupungin koronaryhmä noudattaa aluehallintoviraston tuoreimpia määräyksiä, joiden mukaan nyt linjatut käytännöt jatkuvat 28. tammikuuta saakka.

Uimahalli Vesihovi ja Hirvihovin kunto- ja voimailusali ovat avoinna arkisin normaaleilla ja lauantaisin jopa pidennetyillä aukioloilla.

Ryhmätoimintaa voi olla uimahallissa vain 2003 ja myöhemmin syntyneille kuntoutuksen asiakkaille, joten vesijumppia ja vauvauinteja ei nyt järjestetä. Vesihovin kävijämäärää voidaan myös muutoin joutua rajoittamaan.
Hirvihovin kunto- ja voimailusalit ovat avoinna Vesihovin aukioloaikoina rajoitetulla kävijämäärällä siten, että kuntosalissa saa olla enintään kahdeksan ja voimailusalissa samoin kahdeksan kävijää kerrallaan. Saleille ilmoittaudutaan Vesihovin kassan kautta.

Alastaro-hallin kuntosali on avoinna kulkukortin lunastaneille. Maksimimäärä on 10 henkilöä kerralla.
Urheilukeskuksen kuntosali on yleisöltä suljettu. Tilaa voivat kuitenkin käyttää ammattiurheilijat ja urheiluseurat vuonna 2003 ja myöhemmin syntyneiden ohjattuun harjoitteluun.

Liikuntahallit ja liikuntasalit on edelleen suljettu aikuisten ryhmäliikunnalta ja joukkueurheilulta. Sallittua on lasten ja nuorten ohjattu toiminta, ammattilaisurheilu sekä yksityis- tai perhe-elämän piiriin kuuluva toiminta sekä lakisääteiset palvelut, kuten lääkinnällinen kuntoutus.

Liikuntatiloihin saa tulla vain terveenä. Terveysturvallisuudesta annettuja ohjeita on noudatettava, ja lisäksi liikuntatilojen oheistiloissa on vahva maskisuositus, Loimaan kaupungin koronaryhmä tiedottaa.