Ypäjälle avataan uusi posti 24. tammikuuta. Kuvituskuva.

YPÄJÄ Posti avaa Ypäjälle uuden postin. Postipalveluja on saatavilla maanantaista 24. tammikuuta alkaen ravintola Murskan Paratiisissa palvelevasta postista osoitteessa Perttulantie 5.

– Olemme iloisia, että Ypäjälle löytyi uusi kumppani. Kumppaniyrityksen hoitamassa postissa asiakas saa palvelut saman katon alta viikon jokaisena päivänä”, Postin aluepäällikkö Mikko Similä kertoo tiedotteessa.

Ypäjän uusi posti palvelee henkilö- ja yritysasiakkaita tarjoten paketti- ja postilähetysten noutamisen ja lähettämisen, postimerkit sekä postitus- ja pakkaustarvikkeet. Alueen asukkaille tiedotetaan tarkemmin muutoksesta kirjeitse kotiin lähipäivinä.

Ypäjän palvelupiste on avoinna 24.1. lähtien maanantaista lauantaihin kello 10–18 ja sunnuntaisin kello 12–18.

 

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here