Ilo ajella Pappistentietä, kun talvikunnossapito on mallikkaasti hoidettu!
Kolamies

Kummasti hintojen nousu osui samaan aikaan, kun hallitus alkoi puuhailla Euroopan unionista poikkeavan ilmastopolitiikkansa kanssa. Ainakin osa inflaatiosta johtuu ilmastotoimista. Polttoaineiden hinnat alkoivat nousta, kun hallitus nosti veroa. Ja se vero nostettiin aikana, jolloin raaka-öljy oli halpaa. Päästökauppa Euroopassa lisää myös sähkön hintaa, koska osa Euroopasta käyttää hyvin paljon fossiilisia energian lähteitä. Eli Suomikin maksaa toisten aiheuttamista päästöistä. Kun diesel nousee, ruoan hinta nousee myös. Ja siitä syntyy inflaatio. Ja seuraavaksi edellä mainitusta johtuen palkatkin nousevat. Kierre on valmis. Eikä kaikki tosiaankaan johdu Euroopan tai USA:n inflaatiosta. Liian kunnianhimoisen ilmastopolitiikan seuraukset eivät tule jäämään tähän. Ja mikähän puolue se oli, joka varoitti suomalaista näistä seurauksista? Kauan sitten! Se oli perussuomalaiset. Mutta koska ajatukset ja varoitukset tulivat perussuomalaisilta, ne sivuutettiin naureskelemalla ja höpisemällä iänikuista populismi-mantraa. No, seuraukset näkyvät nyt ja pahenevat vielä.
Matti Ojala

Ystävyys on kuin pikkuinen ukko, jolla on taskussa avain ja lukko. Niillä se sitoo ystävät yhteen, niin kuin maamies pellolla lyhteen. Hyvää ystävänpäivää!

KD, persut, Liike Nyt: todelliset vaihtoehdot nykymenolle.

Sinä, joka veit pöytäliinani kuivaushuoneesta, tuntuuko hyvälle katsella varastettua liinaa pöydälläsi? Jätit sentään lakanat, että sain petata sänkyni puhtaaksi. Kiitos siitä sinulle, rosvo.
Kerrostaloelämää

Tervetuloa kilpailemaan Alastarolle, Loimijoentien kavennuksiin. Kilpailun teema on: kuka ehtii ensin?

Natoon liittymisen kannattajilta jää seuraavat pahat huomioimatta. Jäsenyys liittäisi Suomen aseellisiin konflikteihin, rajallemme sotilaskeskittymiä, ilmatilaloukkauksia, vapaan pakolaisvirran, kaupankäynnin kiusan ja Natolle suuret rahat. Sotilaallisessa konfliktissa ei voisi luottaa, että Suomi saisi ajoissa apua. Ja olisi ensimmäinen kerta, kun Suomi olisi miehitetty tai joutunut ydinaseiden maalitauluksi. Ilman jäsenyyttä jäisimme näiden asioiden ulkopuolelle hyvänä naapurimaana.
Taisto Levo

Kun pieneläkeläisellä jonain vuonna menee taloudellisesti paremmin, niin sen jälkeen Loimaan kaupungin hyvinvointilautakunta verojen lisäksi laskuttaa kaiken kertyneen pois kotipalvelun maksuina. Huonoja vuosia ei huomioida. Kotipalvelu on muutenkin liian kallista.
Antti Nokso-Koivisto

Nyt on niin paljon tullut lunta, että kerrostalojen katot on täynnä ja kattokaivot lumen alla. Kenen kuuluu luoda lumet katoilta? On myös varottava katolta putoavia lumia, ettei käy huonosti.

Polttoaineen hinnasta puhutaan nyt paljon. Yksi keino alentaa polttoainekustannuksia olisi alentaa nopeusrajoituksia. Auto kuluttaa paljon vähemmän, kun ajaa kahdeksaakymppiä eikä satasta. Samalla liikenneturvallisuus paranee. Täytyy lähteä ajoissa, niin ehtii hitaammin ajaenkin perille. Talvipakkasilla säästöä tulee myös siitä, että käyttää lohkolämmitintä.
Mikkola