Kiitos tsempeistä. Valtaosa kokee ikäsyrjintää, aina mahtuu menestystarinoita joukkoon. Mutta… Siihen ikään kun mahtuu myös usein terveysrajoitteita, silloln ei mennäkään tukka putkella joka paikkaan. Sen ikäisillä kun alkaa olemaan kremppaa jo.
Pikkuvikainen

Tuore oppivelvollisuuslaki on saanut teidät, rehtori Petri Lähde ja apulaisrehtori Jouko Tevasaari sekä kuntayhtymän johtaja Antti Virtanen tarttumaan tarmokkaasti toimeen, että koulutuksen keskeyttäneet ja peruskouluun lopettaneet innostuisivat opiskelun jatkamisesta. Olette onnistuneet alueellamme hyvin. Haaviinne on jäänyt iso joukko, jolle olette järjestäneet jatkokoulutusta lain suomin mahdollisuuksin. Ammatti on a ja o, mutta tulevaisuuden uskoa ja ikäistensä porukassa häärimistä ei pidä ollenkaan väheksyä. Moni heistä on jo varmaan yksinäisyydessään kokenut, että ”pannaan pensselit santaan ja rukkaset naulaan”. Sitten istutaan vaan tyhjän päällä ja pidetään ilmasta kiinni. Nämä tunteet ovat täyttä myrkkyä ja tekevät elämästä toivottoman ja ankean. Paikalliset yritykset varmaan ottavat asiakseen oppisopimuskoulutuksen ja saavat näin työssä oppijoita ainakin oman firmansa ja toistenkin ammattilaisiksi työvoimapulaan. Pidän peukkuja ahkeroimisellenne.
Seija Kylämarkula

Tärkeintähän on, mitä avainpaikkoja puolueet saavat hyvinvointialueella, ei se mitä päättäjät aikaan saavat. Toivottavasti olen väärässä.

Kukaan ei ole huolissaan siitä, että yksinäisyyttäkin voi kaivata eikä ikinä saa.
Rauhaa

Rajoitukset purettiin sit hiihtolomaksi just kun ihmiset lähtee matkaileen. Vaikka tartuntamäärät on suuria. Logiikkaa en vaan taaskaan tajua. Olis nyt vähän odotettu vielä.
Terve (kuinka kauan)