KOPIT ”Menkää päiväksi Helsinkiin tai Turkuun”

0
Arkistokuva: LL Arkisto/TS, Lennart Holmberg

Iso Kiitos heille, jotka auraavat ahkerasti katuja ja jalkakäytäviä aikaisin aamulla ja illalla. Nyt on tullut poikkeuksellisen paljon lunta, joten kiirettä varmasti on. Loimaalla ovat kadut hyvin hoidettu kun vertaa esim Turkua. Täällä ahkeroidaan, joten nupinat pois ja annetaan hyvä mieli auraajille, parhaansa tekevät.

Lenkkeilijä

Valittajat hei, menkää päiväksi Helsinkiin, niin näette mitä on huono teiden talvikunnossapito! huomaatte, että Loimaalla on sittenkin hyvin.

Matkustaja

Loimaalaisten katujen kunto on suorastaan loistava esimerkiksi Turkuun verrattuna! Käyvätkö valittajat koskaan missään muualla?

Kiitos auraajille

Taas jälleen kerran voi kiittää Team Lavomäkeä, parhaat naapurit ikinä. Ihanaa ja turvallista, kun on huolehtivaisia naapureita, ystäviä, SSN. Ilman teitä oltais oltu pulassa. Erityiskiitokset Tapsalle ja Annelle. Apua ympäri vuorokauden.

A&A

Yhteismetsien hoitokunnat jatkavat kähmintää! Metsästys oikeudet junaillaan itselle pilkkahinnalla ja hallinnon kulut on turvonneet omien etujen ajamiseksi. Osakkaat olkaa hereillä kevätkokouksessa!

Huonoa uutisointia! Miksi ihmeessä tämän koronakurjuuden lisäksi kovasti uutisoidaan (Turun Sanomat 21.2.22) Loimaan huono-osaisuutta? Tuntuu, että Turun seutu haluaa vaan ne hyväosaiset vai ollaanko Loimaan sosiaalipuolella avokätisempiä kuin muualla? Tällaiset tilastot saisivat mennä vain viranomaisille ja ö-mappiin.

Positiivisuutta kevääseen!

Miesten tyhmä luulo on se, kun olettavat että puolisonsa valitsevat he ja luulevat tekevänsä perheensä päätökset. Näinhän se ei missään nimessä ole! Nainen on kauniimpi ja myös viisaampi sukupuoli ja nainen on se, joka puolisonsa valitsee ja päätökset tekee. Siinä hän tosin ottaa suuren riskin. Tiedossa kun on, että miehet ovat usein renttuja, paskiaisia tai vähintäänkin juoppoja. Kun nainen on valintansa tehnyt, niin miestä ei voi syyttää mistään, että ristinsä kantakoon jos aihetta siihen on.

Taisto Levo

Meni hiukan aikaa, kun pähkäiltiin, missä kamera seisoi Keskuspuistossa, kun katselimme 22.2.22 Ennen -palstalla olevaa kuvaa. Piti ottaa karttaesille ja yrittää merkata paikka. Olisi kiva, jos kuvissa olisi vuosiluku. Pääteltiin kuplavolkkareista, että oli 60-luvun loppupuoli.Mikä on taustalla näkyvä ravintola?

Kaarina Johansson o.s. Helmi, Helsinki

Varpukujan Ulla. Kiitos hyvästä kalakeitosta ja mukavasta muisteluiltapäivästä.

Vanhat Ruusut

Kuinka voi noin heikosti TV 5 näyttää leijonien kultajuhlia maanantaina kello 19 alkaen, kun pääasiassa studion väkeä näytettiin ja tuntui, että se varsinainen juhla oli sivuseikka, että kovasti pettynyt olen tähän suoritukseen, mutta ihanaa Leijonat!

Nissan-Tate

Loimaan seurakunnan talouspäällikön viran haku, miksi ei näy TE-toimiston palvelussa?

Kaitalanmäen tiet hienossa kunnossa, kiitokset auraajalle.

Tyytyväinen