KOPIT ”Hyvin hoidettu/huonosti hoidettu?”

0
KUVA: LL Arkisto/TS/Wahlroos

Nimimerkki epäili ikärasismia yli 50-vuotiailla. Enpä ole huomannut, vaikka kesällä tulee täyteen jo 55 v. Yli 20 vuoden yrittäjäntaipaleeni loppui toukokuun loppuun –20. Kesäkuun alussa sain kesätöitä kaupasta ja myöhemmin kesällä vakituisen paikan kananmunien pakkaajana. Sain kuitenkin mahdollisuuden opiskella lähihoitajaksi oppisopimuksella, ensin Loimaalla ja sitten Turussa, joten vaihdoin työpaikkaa. Turussa oli kuitenkin tarjolla myös oman (kauneudenhoito)alan töitä, joten jälleen vaihdoin lennosta työpaikkaa. Päivääkään en ole ollut työttömänä ja nykyään teen jälleen työtä jota rakastan. Omalla aktiivisuudella ja positiivisella ja ennakkoluulottomalla asenteella pärjää! Tsemppiä työnhakuun muillekin yli 50-vuotiaille, me ollaan vielä ihan loistavaa työvoimaa työnantajille!

Kirsi-kampaaja

Kiitos Alastarolta! Hyvin on kadut hoidettu.

Tyytyväinen

Kyl on niin huonosti auratut kadut ja varsinkin jalkakäytävät. Eiks sitä auraa vois laskee maahan saakka.

Iso kiitos Kopparinmetsän auraajille! Kyllä kelpaa oikoa raviradalle vaunuillakin.

– SP

Täytyisi ymmärtää että ilmastonmuutos on vain yksi ongelma monien muiden ongelmien joukossa. Myös kiihkopäinen anekaupanomainen päästöjen laskeminen kaiken muun kustannuksella on täysin järjetöntä. Suomella ei ole niissä niin suurta vaikutusvaltaa, että kurjistavat ja veronmaksajien kustantamat ilmastotoimet olisivat vähääkään järkeviä. Matti Ojalakin sen sanoi että päästökauppa lisää sähkönkin hintaa, sillä fossiilisesta energiasta ei luovuta. Jolloin Suomikin maksaa toisten maiden päästöistä.

Taisto Levo

No niin, kirjoitin aiemmin, että professori Ollikainen on vihreä idealisti. Ja nyt se tuli toteennäytetyksi. Ukko kehtaa esittää lisää ongelmia maataloudelle tilanteessa, jossa koko maatalous on pahemmin uhattuna kuin koskaan! Hän esittää jotain naurettavaa kosteikkoviljelyä Suomeen! En tiedä itkeäkö vai nauraa. Mies ei tiedä maataloudesta yhtään mitään, kyllä on jo surkuhupaisaa. Ja Saarikko ei näytä tajuavan, että ei maanviljelijää tällä hetkellä auta pätkääkään se, että kepu kehuu saavansa pikkurahan maatalouden kehittämisrahastoon! Maanviljelijä tarvitsee nyt suoraa tulotukea ja reilusti tai verovapaata polttoöljyä edes! Jos on varaa lisätä kehitysapurahoja 350 miljoonalla, ei pitäisi olla vaikeata pelastaa Suomen maataloutta. Edes pieneltä osin.

Matti Ojala