KOPIT ”Kallista puuhaa toi tiatokonepuuha”

0
Kuvituskuva: LL Arkisto

Koronatilanteen heikennyttyä olisi luullut, että tiedottamista ja uutisointia parannetaan. Kävikin päinvastoin.

Evakon poika

Suursodan mahdollisuus uhkaa tällä hetkellä. Lännen talouspakotteet ovat saaneet Venäjän uhittelemaan sotaharjoituksilla Ukrainan, Valkovenäjän rajoilla sekä Itämerellä ja Jäämerellä. Onko Venäjällä hakusessa seuraajaa Putinille? Tällainen tekisi tilanteen vielä arvaamattomammaksi. Putin on jäänyt mediassa kumman takaalalle ihan viime päivinä ja ulkoministeri Lavrov on ollut näkyvämmin esillä. Naton ja USAn asevoimien vahvistukset Euroopassa ja mahdolliset uudet talouspakotteet lisäävät konfliktialttiutta tilanteessa. USAn presidentti Biden on jo vanha mies. Väärä ja harkitsematon siirto voi sytyttää sodan liekit koko Euroopassa.

Uolevi

Annaskattoo riittääkö aika ja rahat kun laitetaan tiatokonneet yhteensopiviks sotealueiden kesken! Se on kallista ja aikaa vievää puuhaa toi tiatokonepuuha.

Ei se tietynlainen väestönlisäys paljon auta, jos on syöjiä enemmän, kuin tekijöitä. – se nyt vaan on tosiasia.

Suomessa tietyt puolueet ajavat huumeiden käyttöhuoneita, pistostiloja, joissa huumeiden käyttäjät voivat vapaasti käyttää huumeita. Ei hyväksyttävää siksikään kun maassamme on huumeiden käyttökielto, jolloin se olisi ristiriidassa lain kanssa ja huumehuoneet myös lisäisivät huumeiden käyttäjiä. Ja olisiko oikein että toiset saisivat vapaat kädet huumeiden käyttöön? Kun taas he jotka viihdetarkoituksessa niin sanottua ”kukkaa” hiukan käyttävät, niin kiinni joutuessaan saavat tuntuvat rangaistukset.

Taisto Levo

Voisiko joku kertoa mitä eroa on rokotetulta tai rokottamattomalta saatu koronatartunta. Hoitohenkilöstön pakkorokottaminen selitetään epäuskottavasti.

Mummo 70 v.