KOPIT ”Kiitos auttajille Harjureitillä”

0
Kuva: LL Arkisto

Tammiaisissa hyvät ladut. Kiitos Jani H.

iloiset hiihtäjät

Ruusuja Köyliöntien talvikunnossa pidon urakoitsijalle. Tie on hoidettu hyvin.Iso kiitos

tyytyväinen

Kiitos Petäjoen PVY:lle mukavasta laskiaistapahtumasta 27.2! Kiitoksia Ahokkaan Pekalle Eksyssuon ladusta!

Talvesta nauttijat

Hulmin Huolto; miten noin niin kuin meni omasta mielestänne viikonlopun pihanhoidot? Vanhat ja nuoremmatkaan eivät selvinneet pihapoluilla, jotka olivat viime viikon auraamattomuuden vuoksi kulkukelvottomia.

Suurkiitokset Teille Kaikille Upeille Ihmisille, jotka vapaaehtoisina tai virkanne puolesta lauantaina 26.2. osallistuitte auttamiseeni Harjureitillä Virttaalla, kun menetin tasapainoni alamäessä jäisen ladunkohdan yllättäessä ja päädyin ”turvalleni” kovaan lumihankeen. Onni oli matkassa, vaikkei se siellä paikan päällä siltä tuntunut. Vaikka peiliä tovin aikaa joudun visusti välttämään, vakuutuin kuitenkin siitä, että Hyvyyttä, Hyvää tahtoa ja Auttamisen halua vielä tästä maailmasta löytyy, Kiitos Teidän! Vahingosta viisastuneena olen nyt päättänyt pysytellä tasaisilla latualustoilla. Huom! Haasteellisesta onnettomuuden sijaintipaikasta huolimatta ensihoito toteutui kiitettävästi!

Tuula-Riitta Suvala

Kiitos Torkkalalaiselle nopeasta ja tarkasta tiedosta koskien Sulajoen tapausta!

50-luvulla puun vieressä käynyt

Nyt on sellainen tilanne että kaikkeen tulee varautua kun kysymyksessä itäinen naapurimme ja Putin.

Uolevi

Kirjoitan kopin koko nimelläni, jos sellaisen kirjoitan.

Päivi Nummela

On täällä yhteismetsiä jotka jakavat myös metsästyksen tuotot osakkaille tasavertaisesti. Erityisesti Yläneen Raasin alueen yhteismetsät kohtelevat osakkaita fiksusti. Metsästyksen tuotot on yhteismetsille toiseksi merkittävin tulo. Luokkaa 7-15e hehtaarilta!

Osakas

Ei muuta, ku miinottaa rajaa ja äkkiä. – ennen, ku on liian myöhäistä.