KOPIT ”Kiitos Veikko Hulkon kuvista”

0
Luistelijoita 27.1.1957. Kuva: Veikko Hulkko

Kiitos Veikko Hulkon kuvista. Vuosiluku olisi mukava tietää.

Marja

Mielellämme julkaisemme näitä hienoja vanhoja kuvia! Kirjoitamme kuvatekstiin myös aina esimerkiksi kuvan taakse kirjoitetun kaiken tiedon. Jos tietoja puuttuu, emme ole toimituksessa lähteneet arvailemaan faktoja. Lisätietoja kuvista voi edelleen laittaa vaikka tänne Kopit-palstalle. Otamme myös vastaan vanhoja kuvia – täkäläiset miljööt ja kuvat esimerkiksi työpaikoilta ovat oikein tervetulleita. Meille saa tarjota kuvia niin sadan vuoden takaa kuin esimerkiksi 1970- ja 80-luvuiltakin.

Kati Uusitalo, päätoimittaja

Nykyään tarttis nauhottaa kaikki puhelut ja viestit että pystys todistaan mitä on puhunut.

Järkeä saa käyttää. Siksipä en voi ymmärtää, että terveet hoitajat hyllytetään sen vuoksi, etteivät ole rokotettuja 3. kertaan! Jo kolmeen kertaan rokotetut hoitajat voivat levittää virusta oireettomanakin! Nyt ammatti-ihmiset eivät voi hoitaa työtehtäviään ja heidän palkanmaksu lopetetaan, mutta heitä ei voi irtisanoa, mitä? Tajuatteko? Työsuhde ei katkea, mutta millä he elävät? Jos et alistu, menetät työsi! On jo päätetty, että virus on mennyt ”kausi-influenssatasolle” ja rajoituksista luovutaan. Onneksi! Harmi, että ihmiset luulevat lehdissä kirjoitetun sanan olevan laki! Puolueellinen asenne näkyy, eikä äänestäjiin kohdistettu negatiivinen asenne paranna asiaa pääkirjoituksessa.

Eletty

Ei ole sopivaa tiitiä toisten asioita ja heti syöksyä juoruamaan.

Äly hoi

Olipas mukava yrittää valittaa lehren tulematta jäämisestä tänäpä aamulla (3.2)! Eihän siittä valittamisesta oikeen mittään tullu ku Kati tuli heti vastaan ilosella naamalla ja kysy ”miten voin auttaa”. Kerroin asiani ja näytin rokumenttini. Hän soitti heti yhren puhelun ja homma hoitu. Tälläi ne asiat korjaantuu! Kiitos!

Jarmo Kalevalankarulta