KOPIT ”Muistaako joku Sulajoen puun?”

0
KUVITUSKUVA, LL Arkisto/TS/Mikael Rydenfelt

Paljon tarvitsee normaalia, että ihmiset palaavat normaaliin! Nuhakuumeita ei ole ennen tutkittu tai nimetty – kuten nyt nimetään! Onko nuhakuume nyt virologiassa korona? Missä on influenssa? Voisiko viisaampi selittää? Mikä tarkoitus on nyt alkavilla koululaisten korona-testeillä, vaikka ne eivät pelasta mitään? Jos perhe on positiivinen, rokotettunakin, niin ne on ja ellei sairaus vie sänkyyn, niin arki jatkuu! Mihin pistetään ne tulevat miljoonat koronarokotteet, kuka haluaa, onko varattu uuteen maratooniin? Arki on koittanut.

Kuka hyötyy?

Voisiko lumenauraaja hillitä vauhtiaan postilaatikkorivin kohdalla. Useampi laatikko jo rikkoontunut.

Kyl on niin huonosti hoidetut kadut ja jalkakäytävät ettei oo kyl koskaan ennen ollut. Kaupunki varmaan maksaa korvaukset niille kuka liukastuu ja kaatuu ja joutuu sairaalaan kun menee käsi tai jalka poikki. Missä on ne auraajat jotka osaa hoitaa homman?

Saako asiakas kaupassa ostoksista alennusta, jos käyttää itsepalvelukassaa?

Päivi

Kiitos Lasse Lepola kiihkottomasta, asiantuntevasta palautteesta Bisons-peleissä facessa. Puet katsomossa näkemäni sanoiksi. Jotain olisi syytä tehdä.

Koripallo

Tietääkö, muistaako kukaan, mitä tapahtui Niinijoella Sulajoen läheisyydessä. Siellä oli puu, johon oli kaiverrettu päivämääriä.

50-luvulla puun vieressä käynyt