KOPIT ”Ottaisiko joku yli 50-vuotiaan töihin?”

0
KUVA: LL Arkisto

Liikkuva poliisi pitää palauttaa valvomaan liikennettä. Se nostaisi liikenneturvallisuutta. Myös palotarkastukset pitää palauttaa ammattilaisten hoidettaviksi eikä luottaa kiinteistönomistajien ilmoituksiin. Pelastuslaitoksiin pitää palkata lisää henkilökuntaa, että saadaan palotarkastukset ammattilaisten hoitamina asianmukaisiksi.

Keskustan äänikuningas, loimaalainen ylilääkäri Jari Välimäki on paras valinta V-S:n hyvinvointialueen hallituksen 1. varapuheenjohtajaksi. Äänimäärän lisäksi Välimäen etuna on ylivoimainen asiantuntemus. Ei valinnassa tarvittaisi keskustan ylimääräistä piirikokousta.

Sivusta seuraaja

Ottaisiko joku firma töihin yli 50-vuotiaan ja opettaisi alusta alkaen kaiken? Turha sanoa ettei suomalainen tekisi töitä jos vaan huolittaisiin.

Ikärasismia

Kiitos Koivusaarentien kunnossapitäjälle. Auraus, höyläys ja hiekoitus ajallaan. Kyllä kelpaa ajella.

Vanha vaari

Selittämättä mitään?

Suomi kesti talvisotaa 106 päivää. Ukrainalaisia on kymmenen kertaa enemmän…

JH Karjalan poika