KOPIT Sulajoen puun tarinaan saatiin selkoa

0

Loimaalla on todettu toistasataa koronatartuntaa viikossa, mutta Loimaan Lehti vaikenee. Miksi? Ihmisiä kuitenkin kuoleekin edelleen koronaan.

Ihmettelen

Vastaus nimimerkille ”50-luvulla puun vieressä käynyt” ( LL 22.2). Kylillä kulki kulkukauppias ”kauppa-Tommi ” (Tuomas Alfred Santamäki, kotoisin Loimaalta Seppälänkylästä). Sisarenpoika murhasi hänet, luullen hänellä olevan rahaa ja jotain ryöstettävää. Murhaaja peitteli ruumiin metsään sammalien alle. Kun Tommin ruumis löytyi, muuan Knuutilan talon mies veisti murhapaikan lähellä olevan männyn kylkeen ristin ja vuosiluvun 1915 sekä kuukauden ja päivän. Sitä paikkaa ruvettiin kutsumaan tommintöykäksi. Nykyään puun paikalla on enää pätkä siitä kelottuneesta puusta, jossa murhasta kertovat merkinnät on edelleen nähtävissä myös metallilaatalla.

Torkkalalainen

Putinilla lienee nyt miehekäs olo.

Päivi

Jos olet alle 180 cm, ei kannata hakea poranteriä. Et ylety.

180 cm

Miksi täällä pitäisi olla yhtä huonossa tai mieluummin huonommassa kunnossa tiet kuin isoissa kaupungeissa? Pahoittaako joku mielensä vai pitäisikö meidän täällä maalla ymmärtää ettei saa tehdä asioita paremmin kuin siellä? Miksei teiden kuntoa saa arvostella?

Kunhan kyselen

Miksi Suopellolla posti ei jakanut keskiviikkona 23.2. Postista ja Lidlin tarjouslehteä ?

Vastausta odottava

Kaupungin järjestämä kuntosalikurssi meille senioreille näyttää olevan kovin suosittu. Ilmoittautuminen alkoi klo 9.00. Yritin tietokoneeni kellon mukaan klo 8.59, jolloin tauluun tuli ilmoitus, jonka mukaan sivulle ei päässyt. Muutamaa sekuntia myöhemmin koneen kello näytti 9.00, mutta kurssi oli täynnä. Miten tämä voi olla mahdollista?

Jussi Kammonen

Putin sanoo: Suomen itsenäisyys oli Leninin lahja Suomelle, ja se oli virhe. Mitä ajatuksia tuo Putinin ajatusmaailma herättää sinussa suomalainen?