Teija Ek-Marjamäki ehdolla hyvinvointialueen aluehallitukseen

0
Teija Ek-Marjamäki on ehdolla Varsinais-Suomen hyvinvointialueen aluehallitukseen.

VARSINAIS-SUOMI Loimaalaisille keskustan aluevaltuutetuille on tulossa kaksi paikkaa Varsinais-Suomen hyvinvointialueen luottamustehtäviin.

Teija Ek-Marjamäki on Varsinais-Suomen Keskustan ehdotus aluehallituksen jäseneksi ja Jari Välimäki työikäisten palveluiden valmistelulautakunnan jäseneksi.

Varsinais-Suomen Keskustan torstaina kokoontunut ylimääräinen yleinen kokous päätti puolueen ehdokkaista hyvinvointialueen luottamustehtäviin. Kokouksessa oli noin 150 osallistujaa, jotka edustivat paikallisyhdistyksiä koko maakunnan alueelta.

– Olen hyvin tyytyväinen kokonaisuuteen paikkavalinnoista. Päätöksessä näkyy vahvasti koko maakunta ja kaikkien seutukuntien vahva edustus niin hallituspöydässä kuin lautakunnissakin. Keskusta on omalta osaltaan huomioinut koko hyvinvointialueen. Mukana on edustajia pienemmistä kunnista ja suuremmista kaupungeista. Valitsimme myös nuoria vastuullisiin tehtäviin, Keskustan aluevaltuustoryhmän puheenjohtaja Olavi Ala-Nissilä kertoo tiedotteessa.