Maarit Koivisto ehdolla kolmanneksi varapuheenjohtajaksi

0
Maarit Koivistoa Loimaalta esitetään Varsinais-Suomen aluevaltuuston 3. varapuheenjohtajaksi.

VARSINAIS-SUOMI Vasemmistoliiton Varsinais-Suomen aluevaltuustoryhmä nimesi luottamushenkilönsä valittaviksi hyvinvointialueen tehtäviin. Aluevaltuuston 3. varapuheenjohtajaksi esitetään Maarit Koivistoa Loimaalta.

Vasemmistoliitto sai 4. suurimpana puolueena hyvinvointialueen 13- ja 15-paikkaisiin toimielimiin kaksi edustajaa ja 5- sekä 8-paikkaisiin toimielimiin yhden edustajan.

Paikkajaosta sovittiin vaalitulokseen pohjautuvan pisteytysjärjestelmän perusteella puolueiden välisissä teknisissä neuvotteluissa, joissa vasemmistoliittoa edusti Vasemmistoliiton Varsinais-Suomen piirin puheenjohtaja Kaisa Vallavuori Naantalista.

Luottamushenkilövalinnat vahvistetaan aluevaltuuston ensimmäisessä kokouksessa 2. maaliskuuta. Nyt vahvistettavat luottamushenkilöt toimivat määräaikaisesti vuoden 2022 loppuun ja henkilövalintoja tarkastellaan uudestaan loppuvuodesta.

 

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän