Maarit Koivisto ehdolla kolmanneksi varapuheenjohtajaksi

0
Maarit Koivistoa Loimaalta esitetään Varsinais-Suomen aluevaltuuston 3. varapuheenjohtajaksi.

VARSINAIS-SUOMI Vasemmistoliiton Varsinais-Suomen aluevaltuustoryhmä nimesi luottamushenkilönsä valittaviksi hyvinvointialueen tehtäviin. Aluevaltuuston 3. varapuheenjohtajaksi esitetään Maarit Koivistoa Loimaalta.

Vasemmistoliitto sai 4. suurimpana puolueena hyvinvointialueen 13- ja 15-paikkaisiin toimielimiin kaksi edustajaa ja 5- sekä 8-paikkaisiin toimielimiin yhden edustajan.

Paikkajaosta sovittiin vaalitulokseen pohjautuvan pisteytysjärjestelmän perusteella puolueiden välisissä teknisissä neuvotteluissa, joissa vasemmistoliittoa edusti Vasemmistoliiton Varsinais-Suomen piirin puheenjohtaja Kaisa Vallavuori Naantalista.

Luottamushenkilövalinnat vahvistetaan aluevaltuuston ensimmäisessä kokouksessa 2. maaliskuuta. Nyt vahvistettavat luottamushenkilöt toimivat määräaikaisesti vuoden 2022 loppuun ja henkilövalintoja tarkastellaan uudestaan loppuvuodesta.