Hurrikaanille vierasvoitto Raisiossa

0

Raision Loimu – Hurrikaani- Loimaa 1-3 (20-25,25-19,21-25,22-25)

 

Hurrikaani- Loimaan runkosarja päättyi perjantai- iltana Raisiossa Loimun vieraana. Tuloksena oli Hurrikaanin vierasvoitto ja kahdeksas voitto putkeen. Edellisen kerran joukkue on hävinnyt 26.1. ja sen jälkeen tilille on ropissut pelkkiä voittoja. Loimu(kaan) ei pystynyt pysäyttämään Mestaruusliigan kuuminta joukkuetta. Vaikka sen hakkuri Ali Fazli (26pist.) tykitti tuttuun tapaan palloa laidasta kenttään, ei se riittänyt lopulta kuin yhteen erävoittoon. Vieraat vastasivat myös hakkuripelillä, Antti Ropposen tehdessä 23 pistettä. Sen lisäksi Miro Leinonen ja Mikko Suomalainen torjuivat yhteensä kymmenen kertaa ja Leinosen sen lisäksi hyökäten 90% tehoilla. – Ensimmäinen erä oli meiltä pirun hienoa lentopalloa. Saatiin kuusi torjuntaa, mutta sen lisäksi puolustettiin aivan älyttömän hyvin, Jussi Heino intoutui kehumaan. Päävalmentaja oli kauttaaltaan tyytyväinen joukkueen suorittamiseen, vaikka muutaman kerran ajatus katosi pelaamisesta. – Neljännen erän nousu oli meiltä hyvä suoritus. Kaikkiaan meillä oli ajatusta, miten pelataan ja tilanteet ratkaistaan.

Vaikka paikallispelistä puuttui isoin panos, nousi ottelu tunnetasoltaan paikoitellen kuumaksi. Molemmat joukkueet olivat jo varmistaneet runkosarjan lopulliset sijoitukset ennen ottelua, mutta derbyn voitto oli molemmilla joukkueilla mielessä. Tästä syystä ottelun päätuomari Kenneth Aro intoutui nostelemaan varoituskortteja molemmille joukkueille, vaikka isoihin ”rikollisuuksiin” ei kumpikaan joukkue sortunut.

-Taisteltiin tänään kyllä hyvin. Meillä oli taktiikkana keskittyä torjunta- ja puolustuspelaamiseen. Ja siinä oltiin tehokkaita, Leinonen summasi. Leinoselle illan pistemäärä 13 on uran paras tähän mennessä. Mies on tämän vuoden puolella päässyt pelaamaan paljon, ja se näkyy nyt kasvaneena itseluottamuksena. – Peliaika ja kovat treenit tuottavat tulosta. Kun on saanut peleissä myös onnistumisia, se on auttanut myös korvien välissä, mies myönsi.

Pudotuspelit alkavat Hurrikaani osalta tulevana keskiviikkona Kokkolassa Tiikereitä vastaan. Ottelupari on ennakkoon hyvin tasainen, kauden aikana Tiikerit voitti kaksi kohtaamista ja Hurrikaani yhden.

 

Valtteri Arra