Kaupunki ei saanut perhekeskuksen päälliköksi vieläkään hakijoita

0

LOIMAAN kaupungin uuteen perhekeskuksen päällikön virkaan ei saapunut yhtään hakemuksia, kun kolmas hakukierros päättyi tiistaina.
Loimaan sote-johtaja Timo Hokkanen kertoo, että niin kauan kuin perhekeskukseen ei ole saatua päällikköä, kaupungin aikuis- ja vammaispalveluiden päällikkö jatkaa tilapäisesti perhekeskuksen päällikölle kuuluvien tehtävien, kuten lastensuojeluun liittyvien asioiden, hoitoa. Hänen mukaansa vastaavasti aikuis- ja vammaispalvelujen puolelle haetaan vahvistusta, koska aikuis- ja vammaispalvelujen päällikön työaikaa kuluu osittain perhekeskuksen asioiden hoitoon.
Hokkanen sanoo kaupungin katsovan seuraavaksi, onko jotain tehtävissä, jotta perhekeskuksen päällikön viran houkuttelevuutta voitaisiin lisätä.
– Katsomme kokonaisuutta. Tarvitseeko esimerkiksi tehtävää muuttaa. Suoria vastauksia ei toistaiseksi ole.
Hän pitää harmillisena sitä, ettei perhekeskuksen päällikön haku tuottanut tulosta, mutta toteaa toisaalta, että sosiaalityön osalta rekrytoinnit ovat olleet vaikeita koko ajan.
Loimaan kaupunki haki perhekeskuksen päällikköä tammikuun alkupuolelta saakka. Kyseinen päällikkö toimii muun muassa sosiaalihuollon johtavana viranhaltijana lastensuojelussa. Kaupungin hakuilmoituksessa perhekeskuksen päällikön palkaksi ilmoitettiin 4 292,50 euroa.