Kiitos kaikille minua auttaneille

0
Mielipiteet Loimaan Lehteen toimitus@loimaanlehti.fi

Loimaan sairaalan päivystys ansaitsee todella ison kiitoksen! Samoin ambulanssin ensihoitajat.

Torstaina 17.2.2022 minulle sattui tapaturma. Jäin kaatuneen ison oven alle. Vain vasen käteni liikkui, rintaani myöden olin oven alla. Onneksi sain kännykän taskusta, oli vasemmassa taskussa, mutta kesti ennen kuin yhdellä kädellä pystyin jotenkuten soittamaan viimeksi soittamaani numeroon teatteri- ja lintukaverilleni.

Hän hälytti apua. Aluehälytyskeskus soitti, kyselivät mikä on tilanne, ”ole rauhallinen, apu on tulossa, älä katkaise puhelua”. Kun hälytysajoneuvojen valot alkoivat vilkkua ja äänet kuulua, tiesin, että nyt tulee apua!

Ambulanssin ensihoitajat nostivat oven päältäni, juttelivat ystävällisesti koko ajan, käärivät lämpöpeitteeseen ja nostivat ambulanssiin. Sain kipulääkettä, ensihoitajat olivat asiansa osaavia ja ystävällisiä, olin hyvissä käsissä.

Sitten pillit päällä Loimaan päivystyksen ovelle. Lääkäri, hoitajat kaikki arvostettavia, osaavia ja ystävällisiä. Todella hyvässä hoidossa olin. Onneksi mitään vakavaa ei sattunut. Ei luita poikki, murtumia kylläkin.

Kiitän Loimaan päivystystä, lääkäriä, hoitajaa, ambulanssin ensihoitajia, auttoivat minua soittamaan avopuolisolle Mailille ennen sairaalaan lähtöä. Kiitos myös paikalla käyneille.

Siis päättäjät: Loimaan päivystyksen pitää säilyä. Tekin voitte joutua äkillisen tapaturmaan tai sairauskohtaukseen! Silloin tajuatte, että päivystys tarvitaan Loimaalla!

PS. Olisin jäänyt sairaalaan, mutta molemmat, Loimaa ja Forssa olivat täynnä. Nyt toivun Mailin hyvässä hoidossa.

Asko Vainio
Ypäjä