KOPIT ”Lisää juttua Paavon hevikissasta!”

0
Paavo Laapotti laulaa suorassa lähetyksessä perjantaina kello 20.

Maataloustuet pitäisi kierrättää Kelan kautta kuten palkansaajilla ja työttömillä. Jos tulo- ja omaisuusrajat ylittyvät, niin tukea ei saisi lainkaan. Loimaan seudun kansanedustajat ovat jo kauan kannattaneet maataloustukea, mutta ei tukea työttömille ja ei palkkaa varusmiehille. Epäjärkevää toimintaa kansanedustajilta.

Antti Nokso-Koivisto

Hyväntekeväisyyteen annettavat lahjoitukset ovat lähtökohtaisesti hyvä asia, mutta en tiedä, onko kovin tarpeellista tulla kertomaan niistä lehden sivuille. Yhden kaupan lahjakorttien markkinointi jutun yhteydessä ei ollut minusta myöskään asiallista. Siitä heräsi monta kysymystä. Lahjakortteja saa varmaan halutessaan lähes joka liikkeestä.

Köyhä antaa vähästään

Loimaan ydinkeskustan arvokkaimpiin rakennuksiin kuuluvan Heimolinnan julkisivu alkaisi vaatia kohennusta. Erityisesti sisäänmenon päädyssä on aika paljon rapautumia.

Kaupunkikuvasta huolestunut kävelijätarkkailija

Nyt voisi kaupunki tarjota ilmaisia puutarhapalstoja ja vesipisteen. Voi kasvattaa ruokaansa ja terapiaakin se on.

Alma kiittää Rovio-Vetin tätejä kun olin niin kipeä ja paransitte koko loppuelämäni. Teette työtä suurella sydämellä.

Miksi Loimaan Kelaan ei saa palveluaikoja? Netissä ei pysty varaamaan ja puhelinvirkailija sanoi, ettei pysty varaamaan aikaa. Palveluita on vähennetty. Taksillako pitää mennä johonkin Turkuun asioimaan?

Kelatkaa vähän

Hallooo päättäjät! Pajapuisto puretaan, vaikka vuokra-asuntotarve on olennaisesti muuttunut sitten viime vuonna tehdyn selvityksen! Nyt järki käteen siellä valtuustossa! Hetken päästä tehdään velkaa, että saadaan lisättyä vuokra-asuntoja.

Onko kaupungin alueella lupa ruokkia lintuja? Naakkoja, variksia, harakoita sekä oravia… näiden lisäksi hiiriä, jotka käyvät nakertamassa autojen johtoja. Kokemusta on… kuka korvaa?

Mummu

Hauska yksityiskohta liittyen torstain lehden juttuun Paavo Laapotista. Kuvissa oli myös kissa! Ja kissa tyynesti katseli ikkunasta ulos Paavon laulaessa. Ilmeisesti kissa tykkää kuulemastaan? Tai ainakin tottunut, vaikka yleensä kissat eivät pidä kovista äänistä. Olisi hauska kuulla tästä lisää.

Kissafani

Ei ihminen niin määrättömän paljon tarvitse. Ei uusia verhoja, tyynynpäällisiä, mattoja joka kevät. Pengo kaapeistasi aarteita menneiltä vuosilta. Ja näin maailma pelastuu.

Loimijoen sillalla Parkin ja Kartanomäen välissä en maanantaina aamulla huomannut kuoppaa ja ajoin siihen, olipa jysäys!

Viimeistään heräsin

Auli Hänniselle sen verran kommenttia, että ihan alkuun ei kunnan työläinen päässyt Ytk:n jäseneksi. Muistelee entinen kunnan työläinen, voin tosin muistaa väärinkin.

Sodassa sotilaiden pitäisi taistella sotilaita vastaan. Venäjä tuhoaa siviileitä, kun ei muuhun pysty. Raukkamista.

Ups. evp. Erkki Kallio