KOPIT ”Mopo ei kulkenut tarpeeksi”

0
Kuvituskuva: LL Arkisto/Katriina Reijonen

Tapahtumia 70-luvulta. Auvaistentiellä, mopo ei kulkenut tarpeksi jouduin selittelmään paikalta poistumista. Sekä Hämeentiellä, työnnettiin autoa käyntiin, sytytys ilmeisesti myöhäsellä, pakoputken paukaus löi Väinöä jalkaan.

Kiitos Mona Lehdolle osuvasta kolumnista ( LL 8.3.)!

Laura Kilpiö

Kiitos kaupungille nopeasta Virttaan Puremantien liittymän aurauksesta/ jyrsinnästä! Nyt kelpaa henkilöautoillakin taas ajaa kiinni jäämättä.

Tärkein tapa auttaa Ukrainassa olevia on lahjoittaa rahaa avustusjärjestöjen kautta. Heidän työntekijänsä ovat harjaantuneet avustustyöhön ja tuntevat parhaat reitit ja tavat. Järjestöjä ovat esim. Unicef, Kirkon ulkomaanapu ja Punainen Risti. Jonkun täytyy mm. olla rajalla lajittelemassa ja jakamassa tavaraa. Jo nyt Puolan rajalla on säkeittäin homehtuvia vaatteita taivasalla.

Toivo

On tullut nähtyä sekin hulluus, kun aikoinaan toinen puoli maailmaa boikotoi olympialasia ja sitten taas se toinen puoli maailmaa boikotoi seuraavia olympialaisia. En ole koskaan hyväksynyt että politiikka sekoitetaan urheiluun, siinä kun ei voita kukaan. Tynkäkisojen häviäjiä ovat itse urheilu, urheilijat ja katsojat, ilman omaa syytään. Urheilutapahtumia jää katsomatta jo niiden tason heikentymisen ansiosta. Liiallinen politisoiminen mädättää ennemmin tai myöhemmin koko urheilun.

Taisto Levo