Kuusi uutta hakijaa Loimaan henkilöstöjohtajan paikalle

0

LOIMAAN kaupungin henkilöstöjohtajan virkaan hakee kaiken kaikkiaan 12 henkilöä.
Torstaina päättynyt lisähaku tuotti kuusi uutta hakijaa. Uudet hakijat ovat tradenomi (YAMK) Raino Laakso Salosta, kauppatieteiden maisteri Maiju Mattila Turusta, tradenomi Lauri Parviainen Eurasta, terveystieteiden maisteri Mirva Sundqvist-Kekäläinen Turusta, tradenomi (YAMK) Päivi Toppila Oulusta ja yhteiskuntatieteiden maisteri Ismo Varis Forssasta.
Ensimmäisessä parisen viikkoa sitten päättyneessä haussa virkaan haki seitsemän henkilöä (LL 10.3.). Aiemmat hakijat ovat ekonomi, kauppatieteiden maisteri Jari Fridman Tampereelta; hallintotieteiden maisteri Kirsi-Maria Keiholehti Hämeenlinnasta; sairaanhoitaja (YAMK) Johanna Mäki-Laurila Paimiosta; kauppatieteiden maisteri Ari Nyberg Turusta; kasvatustieteen maisteri Maria Rautavuori Loimaalta ja geronomi (YAMK), sairaanhoitaja (AMK) Minna Vesaniemi Urjalasta.
Aiemmista hakijoista tradenomi (YAMK) Kaidi Lehtinen Somerolta on sittemmin perunut hakemuksensa Loimaan henkilöstöjohtajan virkaan.