Paavo Laapotti taas jatkoon TVOF:ssa

0
Paavo Laapotti jatkaa The Voice of Finlandissa.

LAULUKILPAILU Loimaalainen Paavo Laapotti, 26, pääsi jatkoon The Voice of Finland -laulukilpailun Kaksintaistelu-vaiheesta sunnuntai-iltana.

Apulannan Tonin ja Sipen tiimiin kuulunut Laapotti kohtasi Kaksintaistelussa oman joukkueensa Pyry Lintusen. Kaksikko ärjyi lavalla yhdysvaltalaisen Slipknot-yhtyeen jäätävän metallirallin Duality niin, että Logomon katolla leudosta kevätillasta nautiskelleet pulut lehahtivat keventynein vatsoin taatusti vähintään Pöytyälle saakka.

Toni ja Sipe valitsivat Kaksintaistelun voittajaksi pitkällisen pohdinnan tuloksena Pyry Lintusen. Valinnan jälkeen kaikki muut kilpailun tuomarit olivat kuitenkin valmiit kiinnittämään loimaalaisen omaan tiimiinsä. Laapotti valitsi uudeksi mentorikseen Juha Tapion. Loimaalaisjyrinää saatetaan siis kuulla TVOF:ssa lisää kevään mittaan.