Pemamek suunnittelee merkittävää laajennusta

0
Pemamek suunnittelee jälleen toimitilojensa laajennusta. Tässä on käynnissä edellisen laajennuksen rakentaminen vuonna 2016. KUVA LL Arkisto/Lari Kiviranta

Loimaa/Lamminkatu

Pemamek oy suunnittelee 7 000 neliön laajennusta. Hitsausautomaatioratkaisuja valmistava loimaalaisyritys hakee rakennuslupaa Loimaan kaupungilta toimi- ja tuotantotilojensa laajentamiseen.

Laajennusta suunnitellaan Pemamekin nykyisten tilojen yhteyteen Lamminkadulle.

Yrityksessä on aiemminkin tehty mittavia laajennuksia (LL 30.6.2016), mutta nyt haettava lupa tarkoittaa tilojen merkittävää kasvamista. Vuonna 2017 Pemamek vihki käyttöön 6 000 neliön laajennuksen. Se toi Pemalle lisää kokoonpano- ja tuotantotilaa 50 prosenttia ja kasvatti jo silloin tehtaan kokonaispinta-alan lähes kahteen hehtaariin.

Viime syksynä yritys aloitti rekrytointikampanjan ja sen aloittamisen yhteydessä toimitusjohtaja Juha Mäkitalo kertoi Pemamekin tähtäävän liikevaihdon kaksinkertaistamiseen seuraavien 4–5 vuoden aikana ( LL 30.9.). Viime vuosina yrityksen liikevaihto on ollut noin 70 miljoonan euron luokkaa.

Työntekijöitä yrityksellä on 230–240. Suunnittelussa ja asennuksessa Pemamek työllistää säännöllisesti myös 50–70 ulkopuolista työntekijää.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän