Sotainvalidien Veljesliiton osastolta lahjoitus Loimaan kaupungille

0

LOIMAAN kaupunki vastaanottaa noin 20 400 euron suuruisen lahjoituksen Sotainvalidien Veljesliiton Loimaan seudun osastolta.
Loimaan seudun osasto on ilmoittanut maaliskuun alkupuolella, että sen toiminta on loppunut viimeisen sotainvalidin poistuttua keskuudestamme. Samalla on päättynyt osaston ylläpitämä avustajatoiminta, jolla veteraaneille, heidän puolisoilleen ja leskille on tarjottu hyvinvointipalveluja.
Avustajatoiminnan tilille on jäänyt kyseinen noin 20 400 euron pääoma, jonka osasto on halunnut lahjoittaa Loimaan kaupungille. Osasto on toivonut, että rahat käytetään sotaveteraanien ja sotainvalidien leskien hyvinvointipalveluihin kaupungin parhaaksi katsomalla tavalla.
Kaupunginhallitus päätti, että lahjoitus ohjataan käytettäväksi sotaveteraanien ja -invalidien leskien hyväksi.