Tuhannet kiitokset Loimaan sairaalan päivystykseen ja henkilökunnalle 29.3.2022. Kevätterveisin,
Marja-Liisa

Kuka antoi päätöksen Alastaron pajapuiston kerrostalon purkuun. Tehtiinkö siellä kosteusmittauksia, oliko rakennus jo vaarallinen vai mikä. Maksaa se purkaminenkin. Eikö sinne ois voitu sijoittaa näitä ukrainalaisia? Entäs sitten kuukankujan lastentalo. Mikä siellä on purkusyy. Jos siellä ois vähän rempattu huoneita niin siinä ois ollu oiva paikka vanhusten taloksi. Nyt ei ole paikkoja vapaana yhtään mihin sijoittaa vanhuksia. Siellä heistä ois ollut seuraa toinen toisilleen ja saaneet seurata ihmisiä ja liikennettä. Ja paljoks tän purkaminen maksaakaan, ei oo mikään halpa juttu. Siinä ois ollut pihaakin missä istuskella ja ulkoilla.
Hölmöläisten päätöksiä

Hei, sinä joka kävit anastamassa Niittytien rivitalojen etuovien vierestä lintukoristeet ja kranssit. Sinut on nähty! Voisitko palauttaa!
Ihmettelen

Kyllä nyt menee liian pitkälle tuo vihreitten touhu. Maatalouden kriisiin pitäisi antaa edes vähän apua, mutta nää viherpiiperöt yrittää siihenkin sotkea ilmastonmuutoksen! Jos kepu vielä tähänkin vihreitten hulluuteen menee mukaan, niin toivon, että kaikki kepua äänestäneet vaihtavat puoluetta, jos tähän asti olette toivoneet kepulien ryhdistäytyvän. Kepu on täysin vihreitten juoksutyttö hallituksessa! Kehtaattekin kiristää maajusseja tällaisessakin tilanteessa!
Matti Ojala

Kopit LL ti 29.3. Niin se vaan Erkki on, ettei sodissa mitään sääntöjä ole. USA:kin hyökkäsi 1964 täysin mitään järjellistä syytä pieneen Vietnamiin, kylväen napalmia, myrkkyjä ja pommeja toisen maailmansodan verran. Suurin syyllinen kahden miljoonan siviilin kuolemaan oli USA. Korean sodassa taas kuoli lähes kaksi miljoona siviiliä ja sielläkin siviilien suurin surmaaja oli USA. Että kyllä näitä raukkamaisia esimerkkejä Erkki löytyy vaikka kuinka paljon. Ja näin se on nyt ja näin se tulee olemaan tulevaisuudessakin.
Taisto Levo

Antti Nokso-Koivisto, maataloustuet on tukea kuluttajille alentuneiden tuottajahintojen takia. Jos viljelijöiden tuet riippuu hänen tuloistaan ja omaisuudestaan, viimeistään sillä hetkellä viljelijän ”hanskat tippuu”! Viljelijällä ei ole mitään motivaatiota viljelyyn, kun saat kasaan tuloja, jäät ilman tukia. Itänaapurissa näkyy kyllä mihin tälläinen ”tasapäistäminen” johtaa.
Markku Nenonen

Vaikka Venäjän ja Ukrainan sota loppuisikin jo lähiviikkoina, jäävät sodasta haavat, joiden umpeutuminen kestää kauan. Onko muu maailma valmis joskus palautumaan normaaliksi? Jos rauha tulee, ilmeisesti osa EU- ja Nato-maista olisi luopumassa pakotteista Venäjää vastaan nopeastikin. Jääkö Suomi tällöin yksin touhuilemaan pakotteineen? Suomen nykyiset päättäjät eivät osaa politiikkaa. Kekkonen ja Koivisto osasivat.
Uolevi

Miksi niin moni on lopettanut maskien käytön ja käy esimerkiksi kaupoissa ja lounaspaikoissa maskitta? Pandemia ei ole ohi, sillä sairaaloissa on ennätysmäärä koronapotilaita, ja terveydenhuollon kantokyky on koetuksella. Moni saapastelee sisään jopa käyttämättä käsidesiä.
Maskillinen