Aleksi Kaatrasalo lopettaa uransa

0
Aleksi Kaatrasalon uralle kertyi yli 450 liigapeliä, ja pisteitä mies ehti saalistamaan 2996. Kuva: Juusom Riponiemi

LENTOPALLO Aleksi Kaatrasalon 13 kauden mittainen Mestaruusliigaura päättyi tähän kauteen. Uralle kertyi yli 450 liigapeliä, ja pisteitä mies ehti saalistamaan 2 996.
Päätös lopettamisesta syntyi kevään aikana, kun arkielämän ja lentopallon yhdistäminen kävi raskaaksi.

– En oikein pystynyt keskittymään mihinkään asiaan täysillä, en siviilitöihin enkä pelaamiseen, Aku myöntää. Kaatrasalo debytoi liigassa Hurrikaanissa, jossa mies pelasi urastaan kuusi kautta. Sen lisäksi keskipelaaja ehti edustamaan Pielaveden Sampoa, Savo Volleyta ja Akaa-Volleyta. Palkintokaapista löytyy kaksi hopeamitalia ja kolme pronssimitalia.
Kaatrasalo oli voittamassa Hurrikaanin kanssa seurahistorian ensimmäistä mitalia kauden 2011–2012 päätteeksi.

– Hieman jäi harmittamaan, että sitä pokaalia ei päässyt koskaan nostamaan. Lähellä se oli muutaman kerran, mutta ei vain riittänyt, Aku harmittelee. Mies oli Suomen maajoukkueessa mukana kuudesti.

Kaatrasalon lopettaessa Hurrikaanilla on seitsemän pelaajan kanssa jatkosopimus. Myös valmennus jatkaa samassa kuosissa kuin viime kaudellakin.
Uusia pelaajauutisia voidaan odottaa ensi viikolla. Seura etsii muutamalle pelipaikalle vahvistuksia, mutta tilannetta pelaajarintamalla seurataan rauhassa.