Huumekuski ja etsintäkuulutettu kiinni

0

HUMPPILA Poliisi tapasi liikenteestä ajokieltoisen miehen ja etsintäkuulutetun naisen Humppilassa kello 14 aikoihin keskiviikkona.

Poliisipartio päätti pysäyttää henkilöauton tarkastusta varten Jokioistentiellä. Autoa kuljettaneelle miehelle tehty puhalluskoe jäi alle rangaistavuuden rajan, mutta huumausainepikatesti näytti sen sijaan positiivisen tuloksen.

Mies oli ajokiellossa. Hän oli ajanut autoa luvatta aiemminkin ja jäänyt siitä kuusi kertaa kiinni vuoden sisällä. Auton matkustajana olleella naisella oli voimassa oleva etsintäkuulutus.

Kaksikko vietiin poliisiasemalle, mies kuulusteltavaksi ja nainen hoitamaan etsintäkuulutukseen liittyviä velvoitteita. Mies käytettiin vielä verikokeissa päihtymystilan selvittämiseksi ja hänet määrättiin ajokieltoon.