KOPIT ”Asiallista käytöstä, kiitos”

0
Kuvituskuva. LL Arkisto/TS/Jori Liimatainen / Paikka: Naantalin opisto, Opintie 2. / Huomautukset: Jaana tulee omalla kyydillä sinne

Kuuluuko erään pizzerian työntekijöiden toimenkuvaan epäammattimainen ja agressiivinen käytös asiakkaita kohtaan?! Kyseessä sentään palveluala. Jos työ ja erilaiset asiakkaat, erilaisine vaatimuksineen, aiheuttaa hermoromahduksia, silloin pitää laittaa pulju kiinni ja vaihtaa alaa.

Sivusta seurannut

Ei ole järkevää rakentaa vanhusten taloa Lindenin tontille. Siellä ei vanhukset saa asua rauhassa kun koko ajan Keskuskoululla on kauhee älämölö yökaudet. Sit on sairaalan parkkipaikka, autot menee edes takasin. Vanhuksilla ei ois mitään rauhaa ja ois aika turvatonta. Jos nyt näin kuitenkin päätetään niin siinä tapauksessa tulee miettiä miten pidetään porukat pois Keskuskoulun pihoilta. Laitetaanko aidat ja portit ja kaupungin työntekijät käy ne sulkemassa ja avaamassa. Entäs kun sairaalan työntekijöiden pitää päästä viemään autot parkkipaikalle. Aika turvaton paikka vanhuksille. Kuka valvoo?

Asuk

Sain nauttia hyvästä hoidosta akuutti kuntoutusosasto 2 B:llä erittäin kiitollisena. Palvelutaloon päästyäni veteraanit ja Tiina Kukka ilahduttivat minua kukkatervehdyksellä, kiitos siitäkin. Hyvää kevättä kaikille.

Ulla 97 v.

Loimaan vanhuspalvelut ovat kyllä kamalalla mallilla.

Lainmukaista?

Viime päivinä on noussut ajatus, että Ahvenanmaan demilitarisaatiosopimusta tulisi muuttaa tai jopa purkaa. Mahdoton ajatus nykyisessä tilanteessa! Ahvenanmaan demilitarisaatiosopimus on osa Suomen ja entisen Neuvostoliiton solmimaa rauhansopimusta 1944 (vahvistettu 1947 Pariisin rauhansopimuksessa). Nykyinen Venäjä saattaisi vetää Suomen muutos- tai purkuesityksistä omat johtopäätöksensä.

Uolevi

Kysymys nimimerkeille Mummo 62, Kiitos ja Hetero. Käyttekö te seurakunnan tilaisuuksissa, esim. jumalanpalveluksissa.

E. Koivisto

Kiitos Harri Lammi! Kirjoitat täyttä asiaa! Järkyttyneenä olen seurannut ”kansankirkkomme” sisäistä mädännäisyyttä! Mutta sanoohan Jeesus, että ennen Hänen paluutaan tapahtuu laaja luopumus ja antikristus ilmestyy ”pelastajana”! Näin on kirjoitettu ja nyt tämä kirjoitus näyttää käyvän toteen.

Voi!

Joko sen Audin kaahailu Virttaalla alkais loppua vai pitääkö tosiaan jonkun loukkaantua tai kuolla ensin. Rajoitus raitilla 40km/h kaikille.