KOPIT ”Juuri tuollaiseen kaikkien ihmisten kirkkoon haluan kuulua”

0
Kyllä vai ei samansukupuolisten vihkimiselle kirkoissa? Asiassa on suuria näkemyseroja kirkon sisällä.

Kiitos Riku Laukkanen, juuri tuollaiseen kaikkien ihmisten kirkkoon haluan kuulua.

Mummo 62

Pitkästä aikaa joku, jonka ihmiskäsitys todella lämmittää mieltä täällä Loimaalla – meidän kirkkoherramme.

Kiitos

Kiitos kirkkoherra Riku Laukkaselle hyvästä kirjoituksesta LL 14.4. Kuten isossa kirjassa lukee: ”Sallikaa lasten tulla minun tyköni, älkääkä estäkö heitä, sillä senkaltaisten on Jumalan valtakunta”. Jumalan edessä me kaikki olemme lapsia iästä huolimatta. Sydämellisiä vihkitoimituksia Loimaan seurakunnan kirkoissa sukupuoleen katsomatta!

Hetero

Paljon kiitoksia kaikille Kurittulan lenkkien sivakoijille huomaavaisuudesta!

Taisto

Alastaron Loimikodin vanhukset kiittävät Pikkutipuja laulu-, soitto- ja voimisteluesityksestä. Kaikkea hyvää teille! Kiitos kun kävitte!

Loimikodin vanhukset

Myllykyläntietä lähti liikennevaloista kaksi bemaria Novidan suuntaan täysillä kiihdyttäen. Toinen pääsi rinnalle. Samaan aikaan oikealta etuajo-oikeutetulta Myllykujalta tuli auto. Bemarit saivat juuri ja juuri jarrutettua ja väistettyä. Kolmen auton raju kolari oli tosi lähellä. Alueella on 40 rajoitus. Bemarit lähellä satasta.

Älytöntä!

Vaarallista leikkiä pikkupojilta kun yrittivät tossa pääsiäisen aikaan osua kivellä seppälänkatu 12:ssa 1. krs ikkunaan. Onneksi kivi meni ikkunan yläpuolelle. Ja pojat luikki talon viertä karkuun Keskuskoululle päin.

Nyt pitäisi armeijaa, tekniikkaa, luonnontieteitä ja strategiaa heikosti ymmärtävien kansanedustajien lähettää Nato-hakemus.

Antti Nokso-Koivisto, 2 FM

Katselin juuri dokumentin Intian suurkaupungista Delhistä. Jokseenkin kaikki 20 miljoonan asukkaan saasteet lasketaan suoraa jokeen, 4 kaatopaikkaa on kaupungin korkeimmat kohdat ja näkyvyys 150 metriä. Muutosta parempaan on vaikea kuvitella. Tämän kaltaisia saasteen pesiä on pallollamme lukematon määrä. Ja Suomi yhden promillen väestön maa kuvittelee pelastavansa maapallon ilmastomuutokselta. Miten me voimme hyväksyä veronkorotukset, jonka tuotolla meille uskotellaan ”pelastavamme” pallomme lämpenemisen?

Taisto Levo

Kiitos pääsiäistervehdyksestä Loimaan Seudun Reserviläiset ja Tiinan Kukka.

Mummo 96 v.

Venäjän sotilaallinen hyökkäys Ukrainaan yllätti koko maailman ja muutti suomalaisten mielipiteen nyky Venäjästä. Kaikissa eduskuntapuolueissa on Nato-myönteisyys kasvanut ja Suomi tuntuu olevan valmis liittymään sotilasliittoon. Tulisi kuitenkin muistaa rauhansopimukset 1940 ja 1944, jotka vahvistettiin Pariisin rauhansopimuksessa 1947. Huomioitavaa on erityisesti Ahvenanmaan demilitarisaatiosopimus ja sopimuksessa määritelty Ahvenanmaan itsehallintoasema. Ahvenanmaan itsehallintoa laajennettiin vielä 1951. Ahvenanmaalle ei saa sijoittaa sotilasjoukkoja eikä aluetta linnoittaa. Suomelle kuuluu kuitenkin Ahvenanmaan puolustus. Venäjän konsulaatti valvoo sopimusten noudattamista. Ahvenanmaan asukkaat ovat tyytyväisiä itsehallintoon ja asemaansa demilitarisoituna alueena.

Uolevi