KOPIT ”Lastentalon tilalle jotain lapsille”

0
Lastentalo, Kuva: LL arkisto.

Nyt kun Lastentalo on purettu, alue olisi hienoa saada jatkossakin lasten ja perheiden käyttöön Loimaalla. Paikalle sopisi hyvin puistoalue Tampereen Pikku Kakkosen leikkipuiston henkeen. Samalla ”Lastentalonpuisto” tai ”Kuukanpuisto” muistuttaisi tontin alkuperäisestä käyttötarkoituksesta lapsille osoitettuna paikkana ja vielä mahtavampaa, jos pihan nostalginen pyörivä kärpässieni voitaisiin edelleen säilyttää. Siinä ovat pyörineet vuorollaan tuhannet loimaalaislapset. Uskon, että Loimaalta löytyy kyllä rahaa puistoalueen toteuttamiseen, kunhan vain on hyvää tahtoa toimia perheiden hyväksi.

Eläväksi muistoksi

Hienoa, että suunnitteilla rakentaa vanhusten talo Lindenin tontille eikä minnekään sivuun. Keskeisemmälle alueelle vanhukset kuuluvatkin, hienoa.

Kiitos Sari Jokela, harmonikkayhtye, kun sain olla mukana konsertissanne. Kiitos myös Anna-Maija ja Kyösti ja muut konsertin järjestelyihin osallistuneet. Lämmin kiitos yleisölle kun olitte runsaslukuisesti saapuneet paikalle. Tätä olen kaivannut ja varmaan tekin. Hauskaa Vappua kaikille!

Hans-Veli

Labralaiset. Ajanvarauksella on merkitystä.

Huolestunut puoliso

Eihän Venäjä uhka Suomelle ole, mutta ei turhaan ärsytetä karhua. Oli niin tai näin meidän päätämme täytetään Nato-hysterialla ja poliitikot kääntävät takkejaan. Eikä ole väliä sillä meneekö Ruotsi Natoon, mutta meidän on päästävä ja Suomi tekee päätöksen pelon tunteella. Harkitsevaisuus on hiukan kateissa kun Natoa juntataan ovista ja ikkunoista. Keskustelu on paljoltikin tuen osoitusta Natolle, mikään muu ei käy. Laumahysteriatilassa näemme vaan Naton hyvät puolet, emmekä sen moniakin varjopuolia.

Taisto Levo

Kyllä on käsittämätöntä tuo Ahvenanmaan touhu ja sinisilmäisyys. Se, että on ennen ollut demilitarisoitu alue vaikka miten pitkään ei takaa nykymaailmassa ja tulevaisuudessa rauhaa Itämeren portille Suomeen. Ei Ahvenanmaalle eikä varsinkaan koko muulle Suomelle! Voiko presidentti ja hallitus olla noin hyväuskoinen ja suorastaan lapsellinen? Venäjä ja Putin saisivatkin hienon tukikohdan itselleen katkaista huoltotie Suomeen ja hallita mahdollista sotaa saarelta käsin. Enpä usko, että yksikään Suomen kenraaleista yhtyy moiseen sinisilmäisyyteen, kun kyseessä on häikäilemätön nyky-Venäjä. Järki käteen ja aseet ja armeija Ahvenanmaalle välittömästi Natoon liittymisen jälkeen! Sillä on jo ennaltaehkäisevä vaikutus sotaan. Taitaakin olla niin, että ahvenanmaalaiset pelkäävät armeijan mukana tulevan saarelle liikaa suomenkielisiä ihmisiä, siellähän ei tunnetusti haluta ymmärtää suomen kieltä.

Matti Ojala