KOPIT ”Missä asuvat Lindenin tontin kannattajat?”

0
Yhtenä vaihtoehtona uuden asumisyksikön paikaksi on niin sanottu Lindenin tontti, joka sijaitsee keskustassa Tyksin Loimaan sairaalan ja liikekeskuksen välisellä alueella. Kuva: LL arkisto.

Vein pääsiäiskortit, neljä kappaletta Citymarketin postiin 8.4. jolloin niiden luvattiin vielä ehtivän pääsiäiseksi perille. Nyt 27.4. mennessä vain yksi on saapunut vastaanottajalleen. Osoitteet oli oikein. Tästä lähtien en lähetä kortteja postin kautta. Hukkaan ne itse.

Risto-Reima

Naamiot on riisuttu, Venäjän julmalle sodalle hyväksyntää myös Saviseudulla. Onneksi meillä on viisas kansa, joka muistaa 40-luvun tapahtumat eikä halua niiden toistuvan enää koskaan.

Eikö ole niin että mikäli sanoutuu irti työsuhteesta, mutta haluaakin palata takaisin, tulee tällöin uutena työntekijänä…? Jos jää taas työttömäksi irtisanoutumisen seurauksena, tulee karenssit koska työttömyys on itse aiheutettua…?

Äijä

Veikkaan, että Lindenin tonttia kannattavat eivät asu ydinkeskustassa, vaan jossakin, missä on tyyntä ja rauhaisaa. Menikö oikein?

Tohon Kalevalankadun pirtin omistamaan liiketilaan Keskuskoulua vastapäätä vois järjestää jonkun eläkeläisten piirin. Olis seurustelua. Tehtäisi yhdessä käsitöitä. Liikuntaa. Keitettäis kahvia ja syötäis jotain. Jokainen osallistuis aina kustannuksiin. Toisena iltana vois olla äitien ja lasten kokoontumista, kaikki osallistuisi kustannuksiin. Kaikkea kivaa toimintaa.

Kuukankujalle Lastentalon paikalle vois siirtää MLL leikkipuiston kirjaston nurkalta. Olis lapsille enemmän tilaa temmeltää.

Useat vanhoista Neuvostoliiton ihannoitsijapolitikoista ovat nykyään ryhtyneet arvioimaan julkisesti kanssaihmistensä mielenterveyttä! Loimaan Lehden kopeissakin, eräs väittää suurinta osaa suomalaisista hysteerisiksi! Muutama päivä sitten, eräs kuuluisampi poliitikko väitti, esittämiensä valeuutisten lisäksi, suomessa oltavan psykoosissa! Eivät kai he sentään itsekään usko, että määrätynlainen poliittinen vakaumus, antaa tällaisen pätevyyden?