Loimaan henkilöstöjohtan paikalle hakee 15 henkilöä – toisella lisähaulla kolme uutta hakijaa

0

LOIMAAN kaupungin henkilöstöjohtajan toisen lisähaun myötä tuli kolme uutta hakijaa.
Uudet hakijat ovat valtiotieteiden maisteri Markus Hyytinen Mäntästä, filosofian maisteri Katja Lempinen Nakkilasta ja filosofian maisteri Marjaana Oittinen Nokialta.
Henkilöstöjohtajan virkaan hakee kaikkiaan 15 henkilöä.

Aiemmat hakijat ovat tradenomi (YAMK) Raino Laakso Salosta; kauppatieteiden maisteri Maiju Mattila Turusta; tradenomi Lauri Parviainen Eurasta; terveystieteiden maisteri Mirva Sundqvist-Kekäläinen Turusta; tradenomi (YAMK) Päivi Toppila Oulusta; yhteiskuntatieteiden maisteri Ismo Varis Forssasta; ekonomi, kauppatieteiden maisteri Jari Fridman Tampereelta; hallintotieteiden maisteri Kirsi-Maria Keiholehti Hämeenlinnasta; sairaanhoitaja (YAMK) Johanna Mäki-Laurila Paimiosta; kauppatieteiden maisteri Ari Nyberg Turusta; kasvatustieteen maisteri Maria Rautavuori Loimaalta ja geronomi (YAMK), sairaanhoitaja (AMK) Minna Vesaniemi Urjalasta.