PÄÄKIRJOITUS Loimantai ja vaikka mitä muuta!

0
Maailman ensimmäistä Loimantaita vietetään nyt lauantaina. Muitakin tapahtumia riittää vaikka kuinka - sen huomaa jo vaikka Loimaan Lehden menovinkeistä ja seurapalstalta.

Ohhoh, katsokaapa tässä lehdessä olevien menovinkkien ja tapahtumailmoitusten määrää! Seurapalstakin (LL 23.4.) on isompi kuin pitkään aikaan – onkohan kahden koronavuoden aikana ollut koskaan noin paljon yhdistysten ja seurojen jäsenilleen ilmoittamia asioita…

Mahtavat kevätilmat ovat houkutelleet ihmiset ulkoilemaan ja nyt kun katupölyä saadaan ennätysisojen hiekoitusten jäljiltä putsattua, niin kyllä kelpaa reippailla.

Tapahtumia pukkaa ja ihmiset näyttävät olevan liikkeellä. Toivottavasti tänäänkin, kun vietetään maailman ensimmäistä Loimantaita – viikonpäivää, joka on omistettu kaikelle sille, mitä täällä on. On helppo olla paikallisen puolella, kun tarjontaa riittää!

Korona näyttää viimein hellittävän, kerrotaan Loimaan terveydenhuollostakin. Toivottavasti nyt päästään iloitsemaan pienistä ja isoista kokoontumista, ja vihdoin myös juhlimaan – niin pienesti kuin isostikin kun tarvetta on. Nyt tosin tarpeita kannattaisi vähän jopa kehitellä 😉 Iloitaan!

Muistetaan viimeisten vuosien opit: autetaan apua tarvitsevia. Arvostetaan elämäntapaamme ja arvojamme – kaikkialla ei ole näin hyvin.

Vilpittömimmät ilonhetket parin viime vuoden aikana ovat liittyneet monilla tietenkin läheisten tapaamisen vapautumiseen, mutta myös siihen, miten monilla tavoilla ihmiset ovat keksineet auttaa niin koronan aikana kuin Ukrainan sodasta kärsiviä.