UUTISET

0

Keskiviikkoilta Heimolinnassa. Saimme kuulla harmonikkamusiikin helmiä Työväenopiston ryhmän soittamana Sari Jokelan johdolla. Upeat solistit Anna-Maija ja komeaääniset miehet Aimo, Hans-Veli ja Kyösti. Pääsimme ”Matkalle maailmalla”, kyllä meillä osataan. Kiitos te kaikki, jotka lavalla olitte.
Lisää odotellen

Kiitos Hilkka Kraama, olipas hyvä kirjoitus torstain lehdessä ruuasta. Olen samaa mieltä. Teen myös ruokani itse ja kotimaisista aineista. Kuinka ihana on leipomistuoksu pullan, kakon ja sämpylöiden leipomisen jälkeen ja maku voittaa kaupan höhhöt, vielä jos saat ostaa aitoja kakkojauhoja tilalta suoraan. Ruoka ei ole kallista, vaikka olen eläkeläismummu vm. 41.
Vielä tossu nousee

Oripään tekninen lautakunta on määrännyt yhden kiinteistönomistajan siivoamaan kiinteistönsä (LL 5.4). Joka päivä ajelen tällä pohjavesialueella usean kiinteistön ohi, jossa on autonromuja ynnä muuta pohjavesialueelle kuulumatonta tavaraa ja rakennelmaa (lue hökkeliä). Millä perusteella jonkun toisen autonromut ja roskakasat saavat lojua rumentamassa kyläämme ja vaarantamassa herkkää maaperää ja jonkun toisen ”varastointiin” puututaan? Toivon lautakunnan vastausta asiaan, kiitos!

Hieno konsertti 6.4., mutta myös soittajat olisivat esittelyn ja ruusun ansainneet.
HS

Kun tota Lastentaloa puretaan tossa Kuukankujalla, niin mihin joutuu kaikki huonekalut ja keittiötarvikkeet. Ei kai niitä kaatopaikalle viety. Entäs ikkunat. Myytiinkö niitä, ikkunoita ois moni valmis ostaa esim. kasvihuoneen tekoon.

 

Lue lisää x.x.xxxx lehdestä