Jani Laaksonen suunnittelee uutta rivitaloa Kartanomäkeen

0
Jani Laaksonen on rakentanut Nahinlahdelle neljä rivitaloa. Hän jatkaa rivitalorakentamista todennäköisesti Kartanomäessä. Kuva: LL arkisto / Lari Kiviranta.

LOIMAA Loimaalainen rakennusyrittäjä Jani Laaksonen on varannut kaksi rivitalotonttia Kartanomäestä.

Noin 2 760 ja 1 430 neliön suuruiset tontit sijaitsevat Moisionpellon omakotialueelle johtavan kadun varressa, lähellä Nahkalinnaa. Tonttien lähellä on jo aikaisemmin rakennettuja rivitaloja.

Laaksonen suunnittelee alustavasti, että pienemmällä tontilla voitaisiin aloittaa yhden 4–5 asuntoa käsittävän rivitalon rakentaminen tulevana syksynä. Sitä ennen kesällä hänellä on muita hommia, lisäksi rivitalon suunnittelu vaatii aikansa.

Rakennusyrittäjä luottaa siihen, että uusille tai vähänkäytetyille rivitaloasunnoille löytyy kysyntää asuntomarkkinoilta. Hän huomauttaa myös, ettei muita rivitalotyömaita näytä käynnistyvän Loimaalla tänä kesänä.

Laaksosen yrityksen Nahinlahden asuinalueelle rakentama neljäs rivitalo on valmistunut hiljattain, ja hän kertoo, että rivitalon kaikki asunnot on myyty. Työmaalla on vielä jäljellä pihatöitä tämän kevään ja kesän aikana.