KOPIT

0

Bello Mondon Tuulalle iso kiitos hyvästä palvelusta.
Tukisukka-asiakas Ritva

Vastauksena Uoleville: Pariisin sopimuksen tekivät liittoutuneet ja ns. akselivallat sekä Suomi. Neuvostoliitto oli yksi sopijapuoli. Neuvostoliittoa ei enää ole. Sopimus tehtiin ”vallitseviin olosuhteisiin”, kuten sopimustekstissä sanottiin. Kuten moni asiantuntijakin, minäkin ymmärrän että olosuhteet ovat muuttuneet aivan päälaelleen. Nyt voittajavaltiot ja Venäjä ovat vihollisia ja toisiaan vastaan. Eli summa summarum, Pariisin sopimus tehtiin Kansainliiton toimesta, ja Yhdistyneet Kansakunnat ei sitoutunut Kansainliiton tekemiin aiempiin sopimuksiin. Miksi Suomen enää pitäisi noudattaa jotain sopimusta, jota ei enää ole olemassa?
Matti Ojala

Ville Niinistö! lopeta myyräntyö Suomen metsäasiassa! Sinut valittu pitämään Suomen asioissa!
Metsät meidän

Saako ihmetellä mihin Loimaa tarvitse rantapuistoa. Torin yläpuolella on puisto missä on kaljaporukka, siirtyvätkö ne sinne. Kaupunki tarvitsee kyllä muuta kehittämistä.Olen jo kauan ihmetellyt miksi kirjoitetaan Kartanomäki eikä Kartanonmäki, jona itse aina olen ko. aluetta tottunut kutsumaan… Vastaisiko lehden toimitus ihmettelyyni?

Käytäntö johtuu siitä, että kaupunginosan virallinen nimi muun muassa kartta-aineistoissa on Kartanomäki. On totta, että monet paikalliset ihmiset käyttävät varsinkin puhekielessä Kartanonmäki-muotoa.
LL toimitus