KOPIT ”Kiitos Armi”

0
Kopittelijat kiittävät Armi Haatasta, jonka konsertista he nauttivat. KUVA LL Arkisto Sari Holappa

Vanhat valokuvat -palstalla on viime aikoina julkaistu monia mukavia Metsämaalta olevia valokuvia hyvine kuvateksteineen. Tosi tarkkaan tulevat katsotuiksi, kiitos kuvien lähettäjille! Lisää odotellen.

Lukija kauempaa

 

Totisesti Armi Haatanen – Sinut on kutsuttu laulamaan. Konserttisi sunnuntaina oli aivan huikea. Lupasit lauluja elämästä ja rakkaudesta. Ja niitä saimme upeina, vahvoina ja samalla herkkinä tulkintoina. Ihan henkeä salpasi. Kiitos! Odottelemme jo kovasti seuraavaa konserttiasi.

Tarja, Leila, Jenni ja Minni

 

Onko Suomessa myös suomalaisia oligarkkeja, jotka ovat tehneet helppoa rahaa, veronmaksajien kustannuksella, ja kuinka paljon on sijoitettu ulkomaalaisille pankkitileille, ehkä nämä olisi nyt myös hyvä selvittää, tuntuu että monet valtakunnan silmää tekevät henkilöt, on ollut aika hiljaa viime kuukausina?

Utelias

 

Olettekos te ypäjäläiset unohtaneet nyt? Sellaiset urheilijat 1960 lopulla kolme veljestä: Matti, Erkki ja Heikki Tuura kotoisin Ypäjän Palikkalan kylästä. Tunnen Tuuran Heikin hyvin.

 

Loimaan seurakunta on ottanut hyvin korona-ajan huomioon. Ruoka pakataan kasseihin siististi, ja kassit jaetaan ulkotiloissa turvavälit huomioon ottaen.

 

Kyllä Ahvenanmaan asemaa voidaan muuttaa, jos kerran Ruotsinkin koko puolueettomuuspolitiikka loppuu. On naurettavaa ajatella, että Ahvenanmaan turvallisuutta valvoisi edelleen Venäjän konsuli, täysin absurdi ajatus. Pariisin rauhansopimusta eivät ole muutkaan nykyiset Nato-maat noudattaneet enää vuosikymmeniin, koska kaikki muut ovat olleet Natossa jo kauan. Samalla tavalla loppui YYA- sopimus, ei siitä erillistä päätöstä tehty. Nyt tämä täysin käsittämätön ”järjestely” pitää viimeistään muuttaa. Olisi pitänyt muuttaa jo 1991. Ja luonnollisesti Suomen asevoimat ja jopa tukikohta on järkevää sijoittaa Ahvenanmaalle. Se on sotilaallisesti ratkaiseva paikka ja kuuluu siis Suomelle, ei Venäjälle!

Matti Ojala