KOPIT ”Kyllä nyt kelpaa Alastarolla”

0
Kuvituskuva. LL Arkisto/TS/ Kuvaaja: Jane Iltanen

Kiitos Alastaron jalkapallokentän nurmen ilmastuksesta ja huollosta. Urakoitsija oli alan ammattilainen. Kyllä nyt kelpaa.

Hyvä päätös Risto-Reima! Alan minäkin hävittää itse postiani: Tänne Helsinkiin tuli Porista onnittelukortti, joka oli leimattu Helsingissä 19.4. ja saapui 2.5. perille, Vaasasta odottelemme vielä, juhlapäivästä on aikaa yli viikko. Loimaan Lehteä olemme odotelleet joskus yli viikonkin. Pelkäämme, että jotain vieläkin tärkeämpää postia seisoo jossakin lajittelun uumenissa, jossa on resurssipula. Asiaa ei parantanut vuoropäiväjakelu, johon posti siityi huhtikuun alussa. Ennen posti-Kankare kulki polkupyörällä kylästä kylään ja posti tuli ajallaan.

Kaarina Johansson, Helsinki

Seppäläntien sillanalunen ummessa sorsimolautoista. Ei pääse alitse veneellä. Kenen hommiin kuuluu aukaista väylä?

Veneilijä

Kiitokset hereillä olleille kunnan päättäjille Oripäässä, kun uskallatte tutkia ja selvittää hallinnon toimia! Avoimuudella ja läpinäkyvyydellä päästään pitkälle ja saadaan aikaiseksi jokaista kuntalaista tasapuolisesti palveleva kunta. Eiköhän Hyväveli -sopimukset ole vähän mennyttä aikaa.

Kuntalainen

Kunta-alan lakoissa on sellainen huono puoli, että niillä pyritään saamaan lisää rahaa vakinaisessa työssä oleville ihmisille. Huonommassa asemassa olevista määräaikaisista työntekijöistä ja tulottomista, kilpailevista työttömistä ei välitetä. Vahvat ammattiliitot ottavat mitä haluavat.

Antti Nokso-Koivisto

Muistuttaisin koirien kiinnipitoajasta. Jos koira ei pysy omassa pihassa, se pitää kytkeä tai kuljettaa hihnassa.

Pesimäkausi alkanut