KOPIT ”Myyntilista on lyhentynyt, hyvä”

0
KUVA: LL Arkisto/TS

Ei voi Nahinlahden laavullakaan enää lenkkeilyn lomassa levähtää, koska joku on vallannut sen vakituiseen asumiseensa.

Ei henno herättää

Kopit Kanadalainen biologi Jennifer Mather pohtii julkaisuissaan sitä, ”Jos me ihmiset poistumme maapallolta, toivotaan ettei valtaapitävä laji ole meidän kaltaisemme. Me olemme sotkeneemme asiamme lahjakkaasti” Hän myös arvuuttelee mikä voisi olla ihmisen jälkeen maapalloa hallitseva laji? Hän ei tuo vähääkään esille sitä, että pitääkö maapallolla aina olla joku valtaapitävä laji? Jos vähänkin miettii, mitään valtaapitävää lajia ei tarvita, sillä ilman sitä pallollamme olevat olisivat onnellisempia.

Taisto Levo

Hyvä, näyttää kauppa käyvän. Oikotiellä katsoin ok taloja, myyntilista lyhentynyt tosi paljon.

Erittäin suuri kiitos todella hyvästä ja nopeasta hoidosta hoitaja Satu L ja lääkäri, jonka nimeä en tiedä, mutta verenvuoto nenästä loppui ja jäi tosi hyvä mieli ystävällisestä ja läheisestä toiminnasta. Seuranta huoneessa oli hyvä toipua.

keskiviikon eka potilas