KOPIT ”Saisiko tällaista Loimaalle?”

0
Kopittelija toivoo Loimaalle Salon iltatorin kaltaista tapahtumaa. Suvi Teräsniska esiintyi siellä elokuussa 2021. KUVA: LL Arkisto/Salon Seudun Sanomat

Voitaisiinko Loimaalla tänä kesänä kokeilla iltatori-tapahtumia samaan tapaan kuin Salossa? Siis yhtenä iltana viikossa esimerkiksi keskiviikko. Salossa iltatori on torstaisin klo 16.00-20.00 ja siitä on tullut supersuosittu. Salossa iltatorimyynnin lisäksi on artistien live-esiintymisiä ja myös kirppismyyntiä osassa toria 16.00-20.30. Uskoisin, että tästä hyötyisi koko Loimaa ja saataisiin Loimaan kesään yksi viihtymistekijä lisää.

Ilkka Uusitalo

Useat vanhoista Neuvostoliiton ihannoitsijapolitikoista ovat nykyään ryhtyneet arvioimaan julkisesti kanssaihmistensä mielenterveyttä! Loimaan Lehden kopeissakin väitettiin suurinta osaa suomalaisista hysteerisiksi! Muutama päivä sitten, eräs kuuluisampi poliitikko väitti, esittämiensä valeuutisten lisäksi, suomessa oltavan psykoosissa! Eivät kai he sentään itsekään usko, että määrätynlainen poliittinen vakaumus, antaa tällaisen pätevyyden?

Loimaan kameroilla oli nuorisotalon jälkeen käytössään kaikkien aikojen paras toimitila teknisen viraston alakerrassa Turuntien ja Vesikoskenkadun kulmassa. Siellä oli pimiö sekä näyttelytila ja sinne pääsi viraston aukioloaikana kuvia kehittämään, lukemaan vanhoja Kamera-lehtiä ynnä muuta.

Mukana ollut

Hei, tiedustelisin levottomiin jalkoihin liittyvää. Löytyykö Loimaalta /lähiympäristöstä henkilöitä, joilla on myös todettu tämä oireilu. Olisiko mahdollista tavata ja täten perustaa esim. vertaistuki ryhmä. Minuun voi ottaa yhteyttä tekstiviestillä.

0400435378 Pirre

Kannatettava ajatus Lastentalon puisto. Mutta niin, ettei se ole minkään järjestön puisto, vaan kaikkien lasten puisto.

Te ketkä suunnittelette vanhainkotia Lindenin tontille niin jalkautukaas joskus illalla klo 21 aikaan katsoon mikä meno mikä meninki siellä on. On totta, että terveyskeskus ja sairaala ovat lähellä, ja poliisikin. Paras paikka vanhusten talolle on Kartanonmäen miljöö. Siellä on rauhallista, voi ulkoilla turvallisesti. Eikös siellä ole oma lääkärikin vanhuksille.

Lindenin tontti vallan mainio palvelutalolle, tontin ympäristöstä saa kyllä viihtyisän mikäli vaan tahtoa löytyy. Puita ja istutuksia vaan ympärille, niin hyvä tulee.

Varsinais-Suomen aluevaltuusto hyväksyi Tarmo Martikaisen hyvinvointialueensa johtajaksi yksimielisesti, palkan ollessa 17 800 euroa kuukaudessa. Kukaan ihminen ei voi olla näin suuren palkan arvoinen, verraten moneen muuhun tehtävään työhön. Palkka on suurempi kun esimerkiksi presidentillämme. Kansanedustajan palkka on noin 7000 euroa+kaikki muu. Tähän virkaan voi päästä kansakoulupohjalta jos on tarpeeksi lipevä kieleltään. Läpi kun pääsee voi istua kauden pelkkänä napin painajana ja kuunteluoppilaana.

Taisto Levo

 

Miksi puhua suurtoripäivästä, Loimaalla ainakin oli pientoripäivä sunnuntaina. Suuri on suuri ja pieni on pieni.