KOPIT ”Vihreä Opel hei!”

0
Kopeissa huomautetaan tänään useasta vaaratekijästä paikallisessa liikenteestä. KUVA: LL Arkisto/SSS

Turkki on asettanut Suomelle ja Ruotsille listan asioita mitkä näiden tulisi hyväksyä ehtona jäsenyydelle Natossa. Yhtenä listalla on asevientikiellon purku Turkkia kohtaan. Turkki suunnittelee hyökkäystä Syyrian kurdialueelle, Venäjän mallin mukaisesti. Muut Natomaat katsovat sivusta miten Suomi ja Ruotsi selviävät Turkin vaatimuksista. Voi ilmaantua muitakin Natomaita jotka haluavat käydä kauppaa Suomen ja Ruotsin natojäsenyydellä. Jos Suomi ei Natomaaksi pääse tulee maan luoda oma vahva armeija. Turkki kadehtii Suomea lentokonekaupoista USAn kanssa.

Uolevi

Juvantielle kaivattaisiin nopeusvalvontaa pikaisesti. Päivittäin nopeudet lähentelevät asutetulla alueella ennemmin 80 km/h, kuin sallittua 40 km/h. Ihmetyttää erityisesti ammattiautoilijoiden järkyttävä ylinopeus mm. kuorma-autoilla. Tiellä on myös paljon kevyttä liikennettä, etenkin lapsia.

Kaahailuun kyllästynyt

On aivan turhaa ruualla leikkimistä, kun nostetaan keskenkasvuisia perunoita. Sanon kiitos ei uusille perunoille.

 

Hämmästyttää kahden aikuisen naisen toiminta sunnuntaina Studio Flow&Gon kevätnäytöksessä. Päivän ensimmäisessä näytöksen väliajan päätyttyä naiset istuivat kahden lapsen paikalle, jotka istuivat oven läheisyydessä. Lapset olivat myös maksaneet lippunsa. Näinkö opetamme lapsiamme käyttäytymään?

Hämmästynyt vanhempi

Vihreän Opelin kuski osoitti sellaista piittaamattomuutta lauantaina, että harvoin näkee. Hän ohitti kolme autoa Hirvikosken-Metsämaan risteyksessä. Ensimmäisen osittain keltaisella viivalla ja kaksi muuta, kun nämä olivat jo ryhmittäytyneet kääntyäkseen Hirvikoskelle. Siis risteysalueella! Onneksi ensimmäinen auto ei ehtinyt kääntyä Opelin eteen ja ei tullut autoa vastaan.

Mahtoi olla kiire

Suuri Kiitos juhlakonsertista Kanta-Loimaan kirkkokuorolle, Päivänkakarollle, kaikille säestäjille ja musiikin johdolle. Hienoa!

Kahden maan kansalainen

Kyllä on edesvastuutonta tuo vihreiden maahanmuuttopolitiikka. Valmiuslakiin oli jo kirjattu, että hybridiuhan koittaessa koko raja voidaan sulkea ja turvapaikka-anomuksia ei oteta lainkaan vastaan. Hallituksen iltakoulussa esitykseen vihreiden toimesta saatiin kirjaus, että ainakin yksi rajanylityspaikka pidetään auki. Tyhmäkin tajuaa, että silloin kaikki hakijat suuntaavat tälle yhdelle rajanylityspaikalle. Selittäkööt mitä tahansa, näin asia on. Myös Saarikko puolusti tätä esitystä. Se on jo käsittämätöntä. Eikä tätä vihreiden showta saada ikinä loppumaan? Mutta turvapaikkaa voi hakea vasta Suomen puolella. Siksi raja pitää sulkea esim. piikkiaidalla kuten Puola teki. Ja komissio eikä edes ihmisoikeustuomioistuin tuominnut Puolaa mitenkään. Mutta kun sisäministerinä on vihreä idealisti Mikkonen, kaikki päästetään varmasti Suomen puolelle. Kyllä on käsittämätöntä tuo vihervasemmiston touhu! Ja vielä keskustan tuella!

Matti Ojala