PÄÄKIRJOITUS Onnittelut Paavolle!

0
Paavo Laapotti on mukana kolmessa bändissä laulajana tai kitaristina. Kuva: LL arkisto/Sari Holappa

Loimaalainen Paavo Laapotti pärjäsi hienosti Voice of Finland -kisassa. Hän sijoittui perjantaina pidetyssä loppukilpailussa toiseksi.

Loimaalaisilla laulajilla on nyt kova suora takana. Maritza selvisi vuonna 2020 kolmanneksi samassa kisassa ja nyt Paavo Laapotti sijoittui hopealle.

Hänen matkansa kilpailussa on kiinnostanut ja samoin kiinnosti lukijoita Maritzankin taival. Jutut heistä ovat viikosta toiseen keikkuneet kisan aikana Loimaan Lehden luetuimpien juttujen joukossa ja saaneet tuhansia lukijoita.

Nyt toivotamme onnea jo Yhdysvaltoihinkin keikan saaneelle metallimusiikin lähettiläälle – ja toivomme, että saamme Loimaan seudulla nauttia Paavon laulusta muutenkin kuin auton lasien takaa. Hän nimittäin kertoi haastattelussamme ( LL 22.3.), että harjoittelee muun muassa autolla ajaessaan.

P.S. Huomenna 3. toukokuuta vietetään Sananvapauden päivää. Iloitaan siitä, että Suomessa on vapaa media, jonka ei tarvitse rangaistusten uhalla toistaa sitä, mitä vallanpitäjät sanelevat. Teemme lehteä lukijoillemme ja Loimaan Lehdessäkin noudatamme alan eettisiä sääntöjä. Vapaa media takaa sen, että kansa ja jokainen kansalainen saa faktatietoa omien päätöstensä tueksi.

Käytä sinäkin sananvapauttasi vastuullisesti – mieti, mitä viestit ja kenen tavoitteita toteutat viesteilläsi.