PÄÄKIRJOITUS Tapahtumat luovat vireyttä

0
Kauppalankadun katutanssit sai yleisön pyörähtelemään tanssimusiikin tahdissa vuonna 2018. Kuva: LL Arkisto/Päivi Kaijula

Loimaan Lehden Suvilehdessä on vuosia ollut kesän tapahtumakalenteri. Lähes jokaiselle päivälle on ollut tekemistä ja tapahtuma jossain päin seutua, ja todella monelle päivälle jopa useita.
Joskus sen kokosi seudun aktiivinen matkailuyhteistyötaho Vihreä kolmio, mutta jo vuosia olemme pyytäneet lähettämään tapahtumatiedot meille lehteen suoraan.
Kahtena viime kesänä kalenteri on koronan vuoksi jätetty lehdestä pois. Nyt seudun tapahtumakalenteri ilmestyy taas, kun Suvilehti pompsahtaa seudun joka kotiin 9. kesäkuuta. Tapahtumia on meille jo ilmoitettu melkoinen määrä ja moni aamu on viime päivinä alkanut niiden tallentamisella.
Olemme halunneet pitää kalenterin ilmaisena ja avoimena niin yhdistyksille, yrityksille kuin yhteisöillekin, jotta kesämenot olisivat nähtävillä kaikille – niin paikallisille kuin vierailijoillekin, joiden toivotaan tietenkin käyttävän myös kaikenlaisia paikallisia palveluita.
Tapahtumien kesä luo vireyttä, jota seudun asukkaat ja esimerkiksi muualta täällä työssä käyvät taannoin tehdyn mielikuvatutkimuksen mukaan kaipaavat.
Kiitos kaikille tänäkin kesänä tärkeitä vireystekoja tekeville tapahtumajärjestäjille!

Muista! Ilmoita tapahtumasi viimeistään ke 25.5. Suvilehden kalenteriin toimitus.loimaanlehti@gmail.com