Suvilehdessä reissataan lukijoiden matkamuistoissa – lähetä kuva!

0
Nämä puukengät eivät mahdu jalkaa, sillä ne ovat oikeasti matkamuistona tuotu jääkaappimagneetti. Kuva: LL Arkisto/Kati Uusitalo

Ostitko paikallisen perinnesoittimen, löysitkö käsitöitä tai jonkin muun aarteen matkallasi? Vai kahmitko kotiin tuotavaksi turistirihkamaa tai esineen, jonka käyttötarkoitus ei ole vieläkään selvinnyt?

Viime vuosina on matkailtu lähinnä muistoissa, ja niihin matkataan nytkin Loimaan Lehden Suvilehdessä: keräämme nyt kuvia lukijoidemme ympäri maailmaa tuomista matkamuistoista.

Ota siis kuva rakkaasta matkamuistostasi ja lähetä se meille! Äläkä ujostele, erityisesti hassuimmat ja erikoisimmat löytösi ovat tervetulleita.

Lähetä kuva osoitteeseen toimitus.loimaanlehti@gmail.com 24.5. mennessä. Liitä mukaan omat yhteistietosi ja pieni selvitys siitä, mitä kuva esittää ja miksi se on sinulle tärkeä. Olisi hienoa, jos kuvan tiedostokoko olisi noin 1 MT eli megatavu tai isompi, näin siitä saa painettua lehteen isommankin kuvan.

Voit lähettää kuvan ja sen tiedot myös WhatsApp-viestinä numeroon 050-5557526. Tai postissa osoitteeseen Loimaan Lehti, Käsityöläiskatu 10, 32200 Loimaa. Konttoriin tullaan Väinämöisenkadun puolelta, ja pihalla on myös postilaatikko, johon voi myös jättää kuvia. Liitäthän mukaan palautusosoitteen.

Suvilehti ilmestyy 9.6. Samaan matkamuisto-juttuun mahtuu myös pieniä muisteloita matkailusattumuksista. Muistele lyhyesti maailman ihmeitä ja niiden ihmettelyä, liitä mukaan oma nimesi tai nimimerkki ja lähetä tekstisi meille lehteen omilla yhteystiedoillasi varustettuna.

Lähetä meille kuva matkamuistostasi ja/tai pikkujuttu jostakin matkaltasi viimeistään 25.5. osoitteeseen toimitus.loimaanlehti@gmail.com tai toimita se Loimaan Lehden konttoriin. Voit lähettää kuvan ja tiedot myös WhatsApp-viestinä numeroon 050-5557526.