Uusia ammattilaisia työmarkkinoille

0

LOIMAA Novida-ammattiopiston ja lukion Loimaan toimipaikan ammattiin valmistuneet opiskelijat kevätlukukaudella 2022.
Autoalan perustutkinto, ajoneuvoasentaja: Jarva Nikolas, Jerome Henry, Keskinen Hannu, Kranni Niklas, Mäkiniitty Juuso, Sallasmaa Marcus ja Valtanen Jesse.
Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto, kampaaja: Ampuja Emma, Güzel Ilknur, Hannikainen Janna, Jalonen Netta, Khavari Hashem, Koskinen Milla, Lehtonen Erika, Leppämäki Netta, Mattila Pihla, Mikkola Ria, Mäkelä Vilja, Mänttäri Elli, Tapio Petra, Vesala Alma ja Virtanen Vera.
Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto, kosmetologi: Levo Janna ja Nygård Marica.
Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto, kosmetiikkaneuvoja: Karlsson Ida, Kujanpää Mari, Mansikkamäki Jenni, Mäki Salla ja Vainio Marianne.
Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto, koneistaja: Isotalo Toni, Mäkeläinen Jaana, Mäkinen Joel, Ojanperä Eero ja Sandbacka Sonja.
Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto, levyseppähitsaaja: Hakanen Saku, Ikonen Juuso, Leppämäki Arttu ja Pietilä Eemeli.
Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi: Hakanpää Jenny, Kaukonen Liisa, Kopsa Arttu, Korpela Jenna, Kulichenko Oksana, Lintula Jenni, Martti Tuomas (kaksoistutkinto), Poso Santeri, Puisto Valtteri, Raitalahti Metta, Rantala Henri, Rantanen Aksel, Ruohomäki Eetu, Salonen Joel, Toivonen Akseli, Toivonen Emilia, Uusitalo Ella ja Varho Vilho.
Logistiikka-alan perustutkinto, autonkuljettaja: Härkönen Leevi, Leppänen Akseli ja Pörsti Joel.
Logistiikka-alan perustutkinto, yhdistelmäajoneuvonkuljettaja: Heikkilä Iikka, Kuivamäki Juuso, Lehtonen Akseli, Lindberg Alexandra, Maunula Tuukka, Ojala Mikko, Suuniitty Santeri, Vienola Miikka ja Vist Oliver.
Maatalousalan perustutkinto, maaseutuyrittäjä: Aalto Aleksi, Kotiniemi Johannes, Lehtonen Anni, Markula Meri, Noki Jaakko, Rautala Eero, Teräntö Pekka, Uusitupa Eetu ja Ylösmäki Niko (kaksoistutkinto).
Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto, mediapalvelujen toteuttaja: Haapa-aho Milla, Kelkka Nanna, Liisma Daniel, Mattila Miska, Mäenpää Markus, Nikki Jenni, Palmu Pipsa, Suonpää Rosa ja Ylösmäki Niki.
Rakennusalan perustutkinto, talonrakentaja: Hahko Santeri, Khavari Reza, Koivula Alarik, Kuronen Ukko, Laaksonen Elmeri, Liimatainen Riku, Mononen Kosti, Naula Aaro, Tamminen Jarkko ja Yli-Lassila Karri.
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, kokki: Burdjugov Toivo, Heinonen Emma, Kalyna Olena, Kankaanpää Kirsi, Kiviranta Jeppe, Lindholm Sofia, Pohjonen Sonja, Saarinen Annika, Suikkanen Joni, Suomi Kiia, Takala Sara ja Volyanska Svitlana.
Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja: Eskelinen Suvi, Haanperä Roosa, Hyytiäinen Emilia, Kyrylenko Anna, Lahti Iiris, Lehtonen Aino, Leppänen Tarja, Liisma Sigrid, Lintumaa Nea, Markula Mari, Mäkelä Janita, Nikkinen Julia, Riihihuhta Jenni, Rosnell Aija, Räsänen Patrik, Rönnqvist Essi, Saikkonen Michelle, Simola Nita, Tapio Elina, Uuppo Sanna, Vainio Paula ja Valtanen Reija.
Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto, sähköasentaja: Aaltonen Jorma, Artiola Tommi, Bogdanchuk Maksym, Grönstrand Rainer, Hakala Santeri, Heinonen Ville, Kauti Kristian, Ketola Jerry, Kivinen Lauri, Laine Ari, Leyser Timo, Luoto Lauri, Merilehto Iisak, Mäkilä Jami, Mäntylä Matias, Nieminen Jarno, Salminen Eemeli, Salminen Esa, Salo Santeri, Salonen Tiitus, Suominen Aarne, Suominen Niko, Suonpää Camilla, Vasylenko Igor, Vireä Petteri, Virtanen Toni ja Ylijoki Tea.
Taideteollisuusalan perustutkinto, artesaani: Laakso Maria.
Talotekniikan perustutkinto, putkiasentaja: Juva Lauri, Kesti Tuomas, Knuutila Onni-Jaakko, Nieminen Topi, Peltola Akseli, Rantanen Heidi, Roine Riku, Toivonen Joni, Väisänen Eino ja Välilä Ville.
Tekstiili- ja muotialan perustutkinto, sisustustekstiilien valmistaja: Nurminen Mimmi.