Etra avaa lokakuussa myymälän Loimaalle

0
Etra on vuokrannut käyttöönsä 750 neliön tilat, joissa aiemmin toimi muun muassa Würth.

LOIMAA Teollisuutta palveleva tekninen kauppa Etra avaa toimipisteen lokakuussa Lamminkadulle. Yhtiö on vuokrannut toimipisteen käyttöön noin 750 neliön tilan katsastusaseman vierestä.

Loimaan toimipisteen myymäläpäällikkö Niko Simola kertoo, että Etralla on teollisuusasiakkaita Loimaalla entuudestaan. Avattava myymälä palvelee olemassa olevia asiakkaita mutta myös rakennuspuolen yrittäjiä ja muita yritys- sekä yksityisasiakkaita.

– Se, että meillä on teollisuusasiakkaita Loimaalla, oli yksi syy, että päätimme tulla Loimaalle. Kun olemme lähellä asiakkaitamme, pystymme palvelemaan heitä paremmin.

Simolan mukaan päätös Loimaalle tulosta ei syntynyt hetkessä.

– Sitä on kaavailtu pidemmän aikaa, mutta nyt löytyi vetäjä, ja sen takia homma polkaistaan käyntiin. Haasteena on ollut myös löytää sopivat tilat.

LAMMINKADUN toimipisteen valikoima koostuu työkaluista ja -vaatteista, työturvallisuustuotteista, letkuista, liittimistä ja muista Etran perusvalikoimaan kuuluvista myyntiartikkeleista.

– Keskusvarastomme on Hämeenlinnassa. Mitä emme itse varastoi, saamme tilattua seuraavaksi päiväksi, Simola lupaa.

Asiakkaille, joiden työkalu- ja tarvikehyllyjä Etra täyttää säännöllisesti, toimipisteen tulo näkyy mahdollisuutena saada niitäkin tuotteita nopeasti ja joustavasti, joita yrityksen hyllystä ei oletusarvoisesti löydy.

Viitenä arkipäivänä palveleva Etra Megacenter työllistää kaksi teknistä myyjää ja myymäläpäällikön. Työpaikat olivat auki kesäkuussa. Simolan mukaan haku tuotti tulosta ja avoimet paikat saatiin täytettyä.

– Löysimme oikein loistavat henkilöt.

Lokakuun avajaisiin asti lähimmät Etran liikkeet sijaitsevat Forssassa, Salossa ja Turussa.