Jussi Tuimala ja Kari Mäki-Mantila rehtoreiksi

0

LOIMAA Hirvikosken yhtenäiskoulun (HYK) rehtoriksi on valittu KM Kari Mäki-Mantila ja Keskuskoulun rehtoriksi KM Jussi Tuimala. Sivistysjohtaja Manne Pärkö päätti henkilövalinnoista maanantaina.

Mäki-Mantila ja Tuimala aloittavat rehtorin viroissaan elokuussa.

HYK:n rehtoriksi haki neljä ihmistä ja Keskuskoulun rehtoriksi kolme. Kaikki hakijat haastateltiin. Pärkön lisäksi hakijoita haastattelivat sivistyslautakunnan puheenjohtaja Sanni Kiviniemi ja varapuheenjohtaja Heikki Vainio (LL 18.6.).

Turkulaisen Tuimalan valintaa perustellaan hakemuksessa ilmenneiden asioiden kokonaisarvioon sekä haastattelussa esille tulleeseen soveltuvuuden arviointiin. Loimaalaisen Mäki-Mantilan valintaa perustellaan samoin sanoin sillä lisäyksellä, että valinnassa viitataan työtehtävien hoidon kautta saatuihin näyttöihin.

Mäki-Mantila on hoitanut kuluneen lukuvuoden HYK:n rehtorin viransijaisuutta. Tuimala haki Loimaalle Piikkiön Niemenkulman koulun johtajaopettajan virasta.